Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το τσιφτετέλι της πιο hot Ελληνίδας παρουσιάστριας σε γάμο - "Άναψε" φωτιές στους καλεσμένους

Τους κόλασε όλους

29 Απριλίου 2020 14:26
Το τσιφτετέλι της πιο hot Ελληνίδας παρουσιάστριας σε γάμο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι της πιο σέξι Ελληνίδας παρουσιάστριας σε γάμο, που είχε αναστατώσει τους πάντες. Λικνιζόταν μοναδικά και το κορμί της τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα!

Η Μαρία Μενούνος είχε παντρευτεί τον Άκοβο Κορινθίας και στο γλέντι είχε γίνε ο χαμός! Η διάσημη παρουσιάστρια ήθελε όλοι οι καλεσμένοι της να φάνε καλά και να το γλεντήσουν. Κάποιοι, το γλέντησαν και με το παραπάνω… Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όταν άρχιζε να παίζει το "Ανάβεις φωτιές" της Δέσποινας Βανδή, σηκώθηκε πάνω και χόρεψε ένα τσιφτετέλι που προκάλεσε χαμό!

Οι Ελληνίδες ξέρουν να χορεύουν και με το παραπάνω, όπως μας αποδεικνύει το παρακάτω βίντεο αλλά και αυτό το τσιφτετέλι γνωστής τραγουδίστριας, που κόλασε τους πάντες. Το πληθωρικό μπούστο της παρουσιάστριας τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα των παρευρισκομένων, καθώς η Βίκυ λικνιζόταν με μοναδικό τρόπο!

Το αισθησιακό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που "κόλασε" το Νίκο Βέρτη

Τα καλύτερα τσιφτετέλια κάνουν την "εμφάνιση" τους τις προχωρημένες ώρες που ενώ ρέει λίγο παραπάνω αλκοόλ, φεύγουν και οι ντροπές και εκφράζεσαι πιο εύκολα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μία ξανθιά καλλονή, πήρε τη σκυτάλη από το Νίκο Βέρτη, ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε να λικνίζει το κορμί της με τον πιο αισθησιακό τρόπο, φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία.

«Θεέ μου, μη», είπε ο τραγουδιστής στην κοπέλα που τα έδωσε όλα πάνω στην πίστα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μοντέλο ηλικίας 28 ετών. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια πίστα παίρνει "φωτιά", δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 36χρονη σηκώθηκε στην πίστα νυχτερινού κέντρου να χορέψει.

Δείτε το βίντεο που θα μείνει σε όλους αξέχαστο:

Το αισθησιακό τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που κόλασε τους πάντες

Όταν μια γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα κεντρίσει τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι δυο μέτρα και καλλονή.

Κάτι ανάλογο συνέβη όταν η πρώην παίκτρια του Survivor Ελισάβετ Δοβλιατίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και σηκώθηκε να χορέψει, συνοδευόμενη από τη γνωστή ηθοποιό Νίκη Σερέτη.

Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Νίκος Κουρκούλης και ερμήνευε το κομμάτι "κανείς εδώ δεν τραγουδά", οι δυο εντυπωσιακές γυναίκες "μοίραζαν εγκεφαλικά" σε όλο το στούντιο με τον αισθησιακό χορό τους. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αναστατώνει το συγκεκριμένο πλατό με το χορό της, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί.

Τα κορίτσια όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκαν και ο χορός τους έχει μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη όλων των αντρών.

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share