Άντρας έβαλε το χέρι του στο κλουβί ενός τίγρη για να τον ταΐσει – Αυτό που έγινε μετά θα σας «κόψει» την ανάσα

Σοκ προκαλεί το βίντεο από την επαρχία Χενάν στην κεντρική Κίνα που δείχνει ένα τίγρη να δαγκώνει το χέρι ενός ηλικιωμένου την ώρα που αυτός τον ταΐζει.
Στο βίντεο φαίνεται ο άνδρας να έχει πλησιάσει τα κλουβιά στα οποία βρίσκονται δύο τίγρεις και να βάζει τα χέρια του και στα δύο προκειμένου να δώσει έναν μεζέ στα δύο αιλουροειδή. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος τολμάει να βρεθεί τόσο κοντά με ένα άγριο αιλουροειδές, δείτε τι συνέβη όταν ένας μεθυσμένος άντρας πήδηξε στο κλουβί ενός λιονταριού.
Ενώ, όμως, η ένας από τους τίγρεις δεν δείχνει να ενδιαφέρεται, ο δεύτερος κάνει ξαφνικά μια αστραπιαία κίνηση και δαγκώνει το χέρι του άτυχου άνδρα χωρίς να το αφήνει. Τελικά χρειάστηκε η επέμβαση ενός άλλου άνδρα ο οποίος κατάφερε να απομακρύνει με ένα κοντάρι τον τίγρη και έτσι να απελευθερώσει το χέρι του ηλικιωμένου.
Ο ηλικιωμένος άντρας χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:
Μια τίγρης βλέπει ένα μικρό ελαφάκι – Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με την αντίδρασή της
Αυτή η τίγρης βλέπει ένα μικρό ελαφάκι. Η αντίδρασή της; Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.
Οι τίγρεις είναι ανάμεσα στα πιο τρομακτικά ζώα της ζούγκλας. Έχουν δυνατά και άγρια σωματικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά που αφήνουν σε κάθε άνθρωπο και ζώο μια αίσθηση ανατριχίλας. Γι’ αυτό πολλοί σοκαρίστηκαν όταν μια τίγρης πλησίασε ένα ελαφάκι χωρίς ενδείξεις βίας σε ένα καταφύγιο στην Ινδία.
Ο φωτογράφος, Souvik Kundu, 35 ετών, ήταν μάρτυρας του όλου συμβάντος. Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που έβγαλε πολλές φωτογραφίες. Ευτυχώς για μας, μπορούμε να τις δούμε εδώ και τώρα.
Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο καταφύγιο για τίγρεις Tadoba Andhari στην Ινδία, και απεικονίζουν στιγμές όπου η τίγρης παίζει με το ελαφάκι. Αποτελεί έκπληξη και ευχαρίστηση για όσους βλέπουν τις υπέροχες φωτογραφίες.
Η ζωή στην άγρια φύση είναι αρκετά δύσκολη μέχρι και για τα πιο δυνατά ζώα διότι καθημερινώς αντιμετωπίζουν αρκετούς κινδύνους τους οποίους πρέπει να ξεπεράσουν για να επιβιώσουν, όπως αυτή η επική μάχη μεταξύ τίγρης και λονταριού.
Το μόνο που θέλει η τίγρης είναι να παίξει με το φιλαράκι της. Ο φωτογράφος λέει ότι είναι πιθανό η τίγρης να έχει μπερδέψει το ελαφάκι για παιδί της
Η τίγρης ήθελε, αναπάντεχα, απλά να παίξει με το ελαφάκι. Οι άνθρωποι του καταφύγιου δεν περίμεναν να δείξει τόση στοργικότητα.
Μια τόσο γλυκιά στιγμή ανάμεσα σε μια δυνατή τίγρη και ένα ευαίσθητο ελαφάκι. Η τίγρης άφησε το ελαφάκι να ξαπλώσει στο γρασίδι μετά το παιχνίδι.






0 ΣΧΟΛΙΑ