Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μοίρασε εγκεφαλικά αβέρτα: Το «καυτό» τσιφτετέλι της Κατερίνας Λιόλιου με τις σχεδόν 200.000 προβολές!

Δε μας... λυπήθηκε!

17 Μαΐου 2022 08:16
Μοίρασε εγκεφαλικά αβέρτα: Το «καυτό» τσιφτετέλι της Κατερίνας Λιόλιου με τις σχεδόν 200.000 προβολές!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι Θοδωρής Φέρρης, Μαλού, Κατερίνα Λιόλιου, Γιώργος Λιβάνης, Ανδρομάχη και Γιάννης Γρόσης κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στον ΣΚΑΙ.

Όταν η τραγουδίστρια Ανδρομάχη έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε παλιές αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες το κέφι άναψε και η συνάδελφός της Κατερίνα Λιόλιου χάρισε στο κοινό ένα αισθησιακό τσιφτετέλι. Άλλωστε η συγκεκριμένη εκπομπή μας έχει χαρίσει αρκετές ανάλογες στιγμές, όπως το τελευταίο βαρύ ζεϊμπέκικο του Απόστολου Γκλέτσου!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr από το 09:10 και μετά:

Αναστέναξε η πίστα - Το πιο καυτό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που έχει τρελάνει το διαδίκτυο

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του Survivor πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και κόλασε τους πάντες με το τσιφτετέλι της. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μας δείχνει μια πιο θηλυκή της πλευρά μιας και πρόσφατα με το χορό της άναψε φωτιές και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, δείτε εδώ το απολαυστικό τσιφτετέλι της!

Ενώ στην πίστα βρισκόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ερμήνευε "το τραγούδι των γύφτων" η εντυπωσιακή ξανθιά καλλονή σηκώθηκε να χορέψει και έκανε τους πάντες να παραληρούν!

Ο λόγος για την Λάουρα Νάργες που μπορεί ενώ ήταν παίκτρια του Survivor να χαρακτηριζόταν ως "παλτό" μιας και οι επιδόσεις της στα αγωνίσματα δεν ήταν και οι καλύτερες, με αυτό το τσιφτετέλι "κόλαση" σίγουρα μας έδειξε πως οι επιδόσεις στο χορό είναι οι καλύτερες!

Η όμορφη παρουσιάστρια έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό της και απ' ότι φαίνεται βρήκε ένα μοναδικό τρόπο να το γιορτάσει και να μοιράσει... "εγκεφαλικά" με τον αισθησιακό χορό της.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share