Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022

Η τέχνη του τσιφτετελιού: Το πιο εκρηκτικό τσιφτετέλι που είδατε ποτέ και έχει φτάσει στα views στο YouTube στα ύψη

Καθηλωτική!

15 Μαΐου 2022 10:13
Η τέχνη του τσιφτετελιού: Το πιο εκρηκτικό τσιφτετέλι που είδατε ποτέ και έχει φτάσει στα views στο YouTube στα ύψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για το καλύτερο τσιφτετέλι στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και φυσικά το είδαμε στο "Στην υγεία μας ρε παιδιά"! Ο Δάντης τραγουδά και η Πάολα έρχεται στο τσακίρ κέφι!

Μία βραδιά αφιερωμένη στη μεγάλη κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου παρουσίασε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πριν λίγους μήνες!

Γνωστοί ερμηνευτές, σπουδαίοι συνθέτες και φίλοι της Πίτσας Παπαδοπούλου την τίμησαν με την παρουσία τους σε μία ξεχωριστή βραδιά.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Χρήστος Δάντης σηκώθηκε, έπιασε το μικρόφωνο και ερμήνευσε το τραγούδι “Καρδιά μου δε με νοιάζει” και η Πάολα τότε μεράκλωσε και έριξε έναν χορό. Και το χορό! Αναστάτωσε όλον τον ανδρικό πληθυσμό με τα λικνίσματά της!

Αν θέλετε κάτι διαφορετικό έχουμε και ζεϊμπέκικο, από την ίδια εκπομπή, αγαπημένου δημοσιογράφου που συγκλόνισε με την περιπέτεια της υγείας του!

Δείτε το βίντεο στο athensmagazine.gr:

Κόλασε τα πλήθη! Μελαχρινή κούκλα αναστατώνει άπαντες με το τσιφτετέλι της (video)

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχουμε δει μερικά από τα πιο καυτά τσιφτετέλια. Σε αυτή την εκπομπή που το τραγούδι είχε πάντοτε ένα ζεστό σπίτι και το πάτωμα είχε "καεί" από τους πολλούς χορούς, πέρασαν πολλοί και πολλές που άφησαν το στίγμα τους, όπως η Μάρα Δαρμουσλή σε μία εμφάνιση "φωτιά".

Το ίδιο ισχύει και για την Ευαγγελία Πλατανιώτη! Η Ευαγγελία Πλατανιώτη είναι το αστέρι της συγχρονισμένης κολύμβησης, που οι περισσότεροι γνώρισαν μέσα από το Nomads.

Στο τότε εορταστικό επεισόδιο το τσιφτετέλι της τράνταξε το πλατό χορεύοντας το "Τραγούδι των γύφτων" και κάνοντας τον Θανάση Βισκαδουράκη να ζητήσει "Βοήθεια"!

Η πανέμορφη Ευαγγελία Πλατανιώτη σηκώθηκε και λικνίστηκε σε σέξι ρυθμούς αναστατώνοντας τους καλεσμένους της εκπομπής αλλά και τους τηλεθεατές.

Δείτε το αμαρτωλό τσιφτετέλι στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share