Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Με καυτό μίνι φόρεμα και φιδίσιο λίκνισμα "άναψε" φωτιές με το τσιφτετέλι της γνωστή ηθοποιός (video)

Μία οπτασία στα κόκκινα

2 Μαΐου 2022 09:25
Με καυτό μίνι φόρεμα και φιδίσιο λίκνισμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι μία, δεν είναι δύο οι καυτές παρουσίες που έδωσαν το παρόν στην διαχρονική μουσική εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" του Σπύρου Παπαδόπουλου και ξεχώρισαν με το χορό τους.

Πόσοι και πόσοι καλεσμένοι από διάφορους χώρους άφησαν το στίγμα τους είτε με τις φωνητικές είτε με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Μία εμφάνιση που καθήλωσε ήταν και αυτή της Μάρας Δαρμουσλή, η οποία σαν μια οπτασία "στα κόκκινα" χόρεψε ένα από τα πιο sexy τσιφτετέλια που έχουμε δει στην εκπομπή "Στην υγειά μας" άφηνωντας ενεούς τους καλεσμένους.

Δείτε το βίντεο με τον εντυπωσιακό χορό της:

Δύο θεάρες στη σκηνή: Το καυτό τσιφτετέλι που "ξεσήκωσε" άνδρες και γυναίκες (video)

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχουμε δει μερικά από τα πιο καυτά τσιφτετέλια. Σε αυτή την εκπομπή που το τραγούδι είχε πάντοτε ένα ζεστό σπίτι και το πάτωμα είχε "καεί" από τους πολλούς χορούς, πέρασαν πολλοί και πολλές που άφησαν το στίγμα τους.

Το στίγμα της άφησε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την Άννα Πολύζου που χόρεψαν ντουέτο ένα από τα πιο sexy τσιφτετέλια που έχουμε δει στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά". Μάλιστα, το λίκνισμα της Ναυσικάς άφησε άναυδο τον Θεόδωρο Πάγκαλο που ήταν προσκεκλημένος της εκπομπής.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share