Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ποιά Κατερίνα Καραβάτου; Το καθηλωτικό τσιφτετέλι πασίγνωστης ηθοποιού που έκανε "τούρμπο" τον Κρατερό Κατσούλη (video)

Αργό και βασανιστικό!

30 Απριλίου 2022 09:20
Ποιά Κατερίνα Καραβάτου; Το καθηλωτικό τσιφτετέλι πασίγνωστης ηθοποιού που έκανε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχουμε δει μερικά από τα πιο καυτά τσιφτετέλια. Σε αυτή την εκπομπή που το τραγούδι είχε πάντοτε ένα ζεστό σπίτι και το πάτωμα είχε "καεί" από τους πολλούς χορούς, πέρασαν πολλοί και πολλές που άφησαν το στίγμα τους.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχετε δει στην ελληνική τηλεόραση με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Χριστίνα Αλεξανιάν, η οποία κατέχει τον χορό πολύ καλά, όπως έχει αποδείξει σε πολλές εμφανίσεις της σε μουσικές εκπομπές.

Ο αισθησιαμός του χορού της δεν μπορούσε να αφήσει αμέτοχο τον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος ήταν επίσης προσκεκλημένος της εκπομπής και σηκώθηκε αμέσως να τη συνοδεύσει.

Με την ευκαιρία δες εδώτο επικό τσιφτετέλι της Τατιάνας Στεφανίδου

Τα... έδωσε όλα ο Γιώργος Παπαδάκης: Το τσιφτετέλι του με αιθέρια ύπαρξη που έβαλε «φωτιά» στο πλατό!

"Φωτιά" στο πλατό της εκπομπής "Στην υγειά μας" είχε βάλει το τσιφτετέλι, που χόρεψε ο Γιώργος Παπαδάκης με κούκλα γυναίκα. Βέβαια, στην... παρέα τους ήταν και ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος είχε δώσει ρεσιτάλ με τις χορευτικές του κινήσεις.

Συγκεκριμένα, η όμορφη γυναίκα είχε σηκωθεί πρώτη και είχε αρχίσει να λικνίζεται, μόλις ακούστηκε το τραγούδι "Ψίθυροι καρδιάς" που ερμήνευε ο Δημήτρης Μπάσης. Όπως θα δείτε η γυναίκα άναψε τη σπίθα, για να πάρουν μετά συνέχεια δύο άνδρες στην πίστα.

Πρώτος ο Πασχάλης Τερζής και ύστερα ο έμπειρος παρουσιαστής, χόρεψαν μαζί με την εν λόγω γυναίκα, προκαλώντας χαμό στο πλατό, με τον Παπαδάκη τελικά να έχει και... χαρίσματα που δε γνωρίζαμε, αφού φαίνεται να χορεύει καλά το τσιφτετέλι. Ωστόσο, εκτός από αυτό το τσιφτετέλι, δείτε εδώ τον τρομερό χορό μιας πασίγνωστης Ελληνίδας.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share