Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και κόλασε τους πάντες στο πλατό!

Το πρωτοχόρεψε 23 χρόνια πριν!

20 Ιανουαρίου 2021 13:46
Ηθοποιός χόρεψε τσιφτετέλι και κόλασε τους πάντες στο πλατό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες.

Αυτό ακριβώς συνέβη, όταν η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και χόρεψε ένα από τα πιο αισθησιακά τσιφτετέλια που έχουν προβληθεί από την ελληνική τηλεόραση.

Όταν 23 χρόνια πριν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στη σειρά "Ψίθυροι καρδιάς" κανείς δεν περίμενε πως σήμερα η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με το τραγούδι των τίτλων, της τότε αγαπημένης σειράς θα κατάφερνε να κολάσει τους πάντες και να ξυπνήσει μνήμες. Εκτός όμως, από αυτό το χορό, δείτε εδώ και το τσιφτετέλι δύο κοριτσιών.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

Τσιφτετέλι… της κόλασης με λίκνισμα του θανάτου

Μπορεί να έχουμε πολλά τσιφτετέλια σε εκπομπές και πίστες σε κέντρα διασκέδασης, αλλά εκείνα, που γίνονται σε πανηγύρια έχουν μια ξεχωριστή αξία, όπως το… κολασμένο λίκνισμα δύο κοριτσιών υπό τους ήχους του σχετικού ρυθμού.

Ο Dj Χρήστος Πίτσος έβαλε τη μουσική να παίζει και οι κοπέλες σηκώθηκαν από τα τραπέζια, αναστατώνοντας όσους βρέθηκαν στο πανηγύρι μαζί τους και βάζοντας «φωτιά» με την τρομερή τους κίνηση, που είναι αρκετά χαρακτηριστική.

Ένα μαγικό τσιφτετέλι... με κολασμένο λίκνισμα

Με τον χρόνο να περνά και τα κορίτσια να λικνίζονται σε αυτό το ρυθμό, οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι σηκώθηκαν επίσης και τις ακολούθησαν, με το γλέντι να μη σταματά και τις ίδιες να γίνονται… επικίνδυνα ένα με τη μουσική, κάνοντας το τσιφτετέλι αυτό να μοιάζει με το... παλιό ορθόδοξο της τηλεόρασης.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share