Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα δυο κορίτσια που «γκρέμισαν» το χωριό με το «καυτό» τους τσιφτετέλι (Video)

«Κόλασαν» όλο το πανηγύρι και «άναψαν φωτιές»

31 Δεκεμβρίου 2021 07:29
Τα δυο κορίτσια που «γκρέμισαν» το χωριό με το «καυτό» τους τσιφτετέλι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιές» άναψαν σε ολόκληρο το χωριό δύο νεαρές γυναίκες, όταν εμφανίστηκαν στο πανηγύρι και ξεκίνησαν να χορεύουν ένα αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν να τις κοιτούν με το στόμα ανοιχτό, καθώς τα λικνίσματά τους ήταν αισθησιακά!

Δείτε το βίντεο με το μοναδικό τσιφτετέλι των δύο κοριτσιών:

Επίσης, δείτε εδώ δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες που σηκώνονται στον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορέψουν τσιφτετέλι και λίγο μετά τα likes έπεσαν βροχή.

«Κολασμένο» τσιφτετέλι μελαχρινών καλλονών που έβαλε «φωτιές» - Το βίντεο με τις 1.310.359 προβολές

Ένα «κολασμένο» τσιφτετέλι μας χάρισαν δύο μελαχρινές καλλονές, βάζοντας «φωτιές«, με το βίντεο να έχει συγκεντρώσει 1.310.359 προβολές, ενώ τα σχόλια είναι άκρως κολακευτικά.

Λικνίζονται και διασκεδάζουν με την ψυχή τους σε εξωτερικό χώρο, αναστατώνοντας μας με τα καυτά τους μίνι φορέματα! Επίσης, «αλληθωρίσαμε» με το τσιφτετέλι δυο κοριτσιών τα οποία με το λίκνισμά τους αλλά και τα «καυτά» τους μίνι προκαλούν ταραχές.

Δείτε στο βίντεο το «κολασμένο» τσιφτετέλι τους:

Τσιφτετέλι κόλαση: 40αρα «γκρεμίζει» το μαγαζί

Μια 40αρα γυναίκα κολάζει τους πάντες με το τσιφτετέλι που χορεύει! Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, η γυναίκα απολαμβάνει τον χορό της πάνω στην πίστα, ενώ μάλιστα καταχειροκροτείτε και από τον κόσμο.

Επίσης, φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

Απολαύστε το τσιφτετέλι παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share