Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Αρρωσταίνει" κόσμο - Χορεύει τσιφτετέλι και δεν μπορεί να πάρει κανείς τα μάτια του από πάνω της

Μοναδική!

7 Σεπτεμβρίου 2020 13:00

Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

O λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η καυτή τραγουδίστρια έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά, δείτε την εδώ να χορεύει ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο όπως μόνο εκείνη άλλωστε θα μπορούσε.

Δείτε το βίντεο με το καυτό της τσιφτετέλι:

"Τρέλανε" το στούντιο του ΣΚΑΙ η Ιωάννα Μαλέσκου με το τσιφτετέλι της

"Μείναμε" με το τσιφτετέλι που χόρεψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της -δείτε εδώ τα νούμερα της πρεμιέρας- στο ΣΚΑΙ. Φανερά ευδιάθετη μπήκε στο πλατό και "τρέλανε" τους πάντες.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό με ένα απαλό ροζ, στενό φόρεμα που αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και υπό τους ήχους του τραγουδιού "δυνατά" -που έχει ερμηνεύσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη- λικνίστηκε, χαρίζοντας στους τηλεθεατές ένα λαμπερό χαμόγελο.

Η όμορφη Ιωάννα απευθυνόμενη και κοιτώντας στα μάτια τους τηλεθεατές της τους ευχαρίστησε για τα θετικά τους μηνύματα και υποσχέθηκε, ότι κάθε μέρα και παρά το γκρίζο που ζούμε θα είναι καλοκαίρι.

Δείτε το τσιφτετέλι της στο παρακάτω βίντεο:

Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει τσιφτετέλι και... κολάζει τους πάντες

Το τσιφτετέλι είναι αμιγώς γυναικείος χορός και άκρως θεαματικός τις περισσότερες φορές μιας και τα γυναίκεια λικνίσματα είναι αυτά που μπορούν να καθηλώσουν τους πάντες. Αυτός φαίνεται να έκανε και μια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία "κόλασε" με το χορό της.

Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία πριν αρκετό καιρό είχε βρεθεί καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή του Αζερμπαϊτζάν και είχε αφήσει τους πάντες άφωνους με το αισθησιακό τσιφτετέλι της.

Η γοητευτική τραγουδίστρια είχε τραγουδήσει το "Aphrodisiac" και στη συνέχεια είχε δείξει τι εστί χορός! Υπό τους ήχους ενός τσιφτετελιού, η τραγουδίστρια είχε δείξει το ταλέντο της στο κούνημα με τη μέση της να λικνίζεται μέχρι τελικής πτώσης, κάνοντας το αντρικό κοινό να παραμιλάει, όπως συνέβη και με μία γνωστή ηθοποιό και χορεύτρια.

Δείτε το μοναδικό χορό της τραγουδίστριας:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share