Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Τρελό» ζεϊμπέκικο: Άνδρας ξεκινάει τον χορό και τρελαίνει το Youtube με τις 1.295.810 προβολές (Video)

Συγκλονιστικός!

12 Νοεμβρίου 2021 07:43
«Τρελό» ζεϊμπέκικο: Άνδρας ξεκινάει τον χορό και τρελαίνει το Youtube με τις 1.295.810 προβολές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ανακαλύψαμε στο Youtube, το πιο τρελό ζεϊμπέκικο. Ένας άνδρας ανεβαίνει στην πίστα, ξεκινάει τον χορό του και ξετρελαίνει τους πάντες. Το βίντεο έχει 1.295.810προβολές! Εκτός όμως, από το τρελό ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ Ελληνίδα τραγουδίστρια να χορεύει το πιο… ασήκωτο ζεϊμπέκικο.

Ο άνδρας, με το όνομα Χρήστος Σάκαλλης, ανεβαίνει στην πίστα και χορεύει ζεϊμπέκικο, υπό τους ήχους του τραγουδιού "Έρωτας Αρχάγγελος", του Δημήτρη Μητροπάνου.

Ο ίδιος αφήνει άφωνο το κοινό, καθώς ο χορός του μπορεί και να θεωρηθεί τρελός. Όπως θα δείτε, χοροπηδάει και φτάνει στα... ύψη!

Δείτε το βίντεο:

"Πέταξε" το μικρόφωνο και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο που άφησε τους πάντες άφωνους

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που θέλει τις γυναίκες να μην χορεύουν ζεϊμπέκικο. Παρ' όλα αυτά όταν μια γυναίκα ανέβει στην πίστα να χορέψει, τότε είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα. Ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης λοιπόν, μας έχει χαρίσει η μεγάλη Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έκαναν ένα αφιέρωμα προς τιμήν της κι εκείνη ερμήνευσε όλα τα τραγούδια που μας έχει χαρίσει και μας έχει κάνει να αγαπήσουμε με τις μοναδικές τις ερμηνείες.

Όταν λοιπόν, η τραγουδίστρια βρισκόταν πάνω στην πίστα μαζί με την Ειρήνη Τουμπάκη και λίγο πριν αρχίσει να τραγουδά το αξεπέραστο κομμάτι της Βίκυς Μοσχολιού "Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ" η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πως είναι το αγαπημένο της τραγούδι γι' αυτό και κάπου στα μισά, κατέβηκε στο κέντρο του πλατό και συνεχίζοντας να τραγουδά χόρεψε ένα από τα ωραιότερα ζεϊμπέκικα με τους υπόλοιπους καλεσμένους της εκπομπής να την "λούζουν" με λουλούδια.

Δείτε το απόλυτο ζεϊμπέκικο στο Athensmagazine.gr:

Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και έκανε τους άντρες να... γονατίσουν

Χαμός και τρελό γλέντι έγινε, όταν όλοι σηκώθηκαν και άρχισαν να χορεύουν ζεϊμπέκικο. Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι όμως μιας κοπέλας, η οποία αποθεώθηκε.

Πρόκειται για ένα λαϊκόχορευτικό γλέντι από τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Π. Πέλλας από το 2017. Από όσο βλέπουμε όλοι έχουν ταλέντο στο χορό, αλλά αυτή η κοπέλα μας άφησε άναυδους.

Σηκώθηκε και όλοι γονάτισαν για να την χειροκροτήσουν, και οι άνδρες μαζί. Ενώ συνεχίζει το γλέντι, βλέπουμε να το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο. Εκτός από τη νεαρή κοπέλα, δείτε εδώ έναν λεβέντη παππού να χορεύει τρομερό ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share