Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει το πιο… ασήκωτο ζεϊμπέκικο και μας μερακλώνει

Απίστευτος χορός

16 Δεκεμβρίου 2020 13:33
Σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια χορεύει το πιο… ασήκωτο ζεϊμπέκικο και μας μερακλώνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι γυναίκες είναι εξίσου ικανές με τους άνδρες να χορέψουν ζεϊμπέκικο, με μια σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια να χορεύει τον πιο… ασήκωτο χορό και να μας μερακλώνει με την φοβερή της κίνηση.

Η Άντζελα Δημητρίου έχει αποδείξει με πολλούς τρόπους, για ποιο λόγο την αποκαλούμε ως «Λαίδη», με την ίδια να αποφασίζει από το μικρόφωνο, να… πιάσει τον χορό και να τρελαίνει όσους βρίσκονταν στο πλατό του «Κοίτα τι έκανες».

Δεν είναι τυχαίο, φυσικά, ότι όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της και, φυσικά, απόλυτα δικαιολογημένα, με την Άντζελα να κάνει τη διαφορά και να δείχνει το γιατί θα είναι για πάντα μια διαχρονική προσωπικότητα, ενώ συγκινεί το τρομερό ζεϊμπέκικο του πατέρα του Παντελή Παντελίδη.

Δείτε το βίντεο:

"Πανικός" με το... απρόσμενο ζεϊμπέκικο της ηθοποιού που καθήλωσε τους πάντες

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικά αντρικός χορός; Μέγα λάθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Αυτό ακριβώς μας απέδειξε και η εντυπωσιακή κωμική ηθοποιός που χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τόσο πάθος που "γκρέμισε" το στούντιο. Ο λόγος για την Ματθίλδη Μαγγίρα που είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά".

Ενώ στην πίστα βρισκόταν η Μάγδα Πένδου και ερμήνευε το κομμάτι "Μια ζωή μέσα στους δρόμους" η εντυπωσιακή ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα από τα πιο τίμια γυναικεία ζεϊμπέκικα της ελληνικής τηλεόρασης και καθήλωσε τους πάντες. Η κωμικός μας... "έκοψε" το γέλιο!

Δείτε το μοναδικό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

Νεαρή κοπέλα χόρεψε ζεϊμπέκικο και έκανε τους άντρες να... γονατίσουν

Χαμός και τρελό γλέντι έγινε, όταν όλοι σηκώθηκαν και άρχισαν να χορεύουν ζεϊμπέκικο. Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι όμως μιας κοπέλας, η οποία αποθεώθηκε.

Πρόκειται για ένα λαϊκόχορευτικό γλέντι από τον Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Π. Πέλλας από το 2017. Από όσο βλέπουμε όλοι έχουν ταλέντο στο χορό, αλλά αυτή η κοπέλα μας άφησε άναυδους.

Σηκώθηκε και όλοι γονάτισαν για να την χειροκροτήσουν, και οι άνδρες μαζί. Ενώ συνεχίζει το γλέντι, βλέπουμε να το διασκεδάσουν ακόμα περισσότερο.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share