Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γυναίκα με βαθύ ντεκολτέ χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε - Το βίντεο ξεπέρασε τις 761.417 προβολές

Το καλύτερο γυναικείο ζεϊμπέκικο!

4 Νοεμβρίου 2021 07:43
Γυναίκα με βαθύ ντεκολτέ χόρεψε ζεϊμπέκικο και καταχειροκροτήθηκε - Το βίντεο ξεπέρασε τις 761.417 προβολές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταχειροκροτήθηκε αυτή η γυναίκα, που χόρεψε ίσως το καλύτερο ζεϊμπέκικο που έχουμε δει. Μάλιστα το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 761.417 προβολές!

Μετά τον καταπληκτικό χορό του 15χρονου αγοριού, βρήκαμε ένα βίντεο, όπου φαίνεται μια κομψή γυναίκα με βαθύ ντεκολτέ να χορεύει ζεϊμπέκικο. Συγκεκριμένα, η ίδια είχε βρεθεί στην εκπομπή "Στην Υγειά μας", στο κανάλι της ΕΡΤ και είχε "αναστατώσει" το πλατό.

Πάνω στο κέφι, σηκώθηκε και χόρεψε το τραγούδι "Μη μου ξαναφύγεις πια". Δείτε την και μόνοι σας:

Το ζεϊμπέκικο που "τρέλανε" τον τηλεοπτικό φακό - Το βίντεο έχει 230.695 προβολές

Ψάχνοντας στο Youtube, βρήκαμε ένα ζεϊμπέκικο, το οποίο έχει ξετρελάνει τον τηλεοπτικό φακό. Το συγκεκριμένο βίντεο έχει 230.695 προβολές.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο χορευτής με το όνομα Νίκος, άφησε τους πάντες άφωνους, όταν χόρεψε στην εκπομπή "Αϋπνίες" που έκανε η Αννίτα Πάνια στο Alter. Ο άνδρας, χόρεψε τον αντρικό χορό εξαιρετικά και καταχειροκροτήθηκε. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που στην εκπομπή της παρουσιάστριας γίνεται χαμός. Πριν λίγο καιρό, στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, ένας άνδρας χόρεψε ''τρελό'' ζεϊμπέκικο και τους τρέλανε όλους.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε:

Τα "έσπασε" όλα ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Το ζεϊμπέκικο και τα χιλιάδες views!

Έχετε δει τον Σπύρο Παπαδόπουλο να χορεύει ζεϊμπέκικο; Τα... "έσπασε" όλα ο παρουσιαστής σε μία από τις παλαιότερες εκπομπές του.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά", έχει μετρήσει άπειρες εκπομπές. Σε μία από αυτές και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Στην υγειά μας" στην ΕΡΤ, -πριν κάποια χρόνια- ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε χορέψει ένα από τα καλύτερα ζεϊμπέκικα. Εκτός όμως, από τον βαρύ, αντρικό χορό, πρόσφατα χόρεψε και ένα τσιφτετέλι, μαζί με γνωστή Ελληνίδα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share