Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φάνηκαν... όλα - Ανέβηκε στην πίστα και "γκρέμισε" το μαγαζί με το... αποκαλυπτικό της τσιφτετέλι

Έμειναν όλοι άφωνοι!

18 Οκτωβρίου 2021 08:22
Φάνηκαν... όλα - Ανέβηκε στην πίστα και
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πίστα πραγματικά της ανήκει. Όσες φορές κι αν τη δεις να χορεύει τσιφτετέλι πάντα θα σε καθηλώσει και θα μείνεις να την κοιτάς με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος φυσικά για την Πάολα που φρόντισε για ακόμη μια φορά να "τρελάνει" τους θαμώνες του μαγαζιού στο οποίο εμφανίζεται με ένα μοναδικό χορό. Όσες φορές κι αν τη δούμε σίγουρα δεν θα την χορτάσουμε ποτέ. Τόσο οι αποκαλυπτικές της εμφανίσεις, όσο το εντυπωσιακό κορμί της και τα αισθησιακά της λικνίσματα είναι αυτά που την κατατάσσουν στην πρώτη θέση στη λίστα με τα κορυφαία τσιφτετέλια.

Με ένα άκρως αποκαλυπτικό σύνολο αποφάσισε αυτή τη φορά να βάλει "φωτιά" στην πίστα και όπως ήταν αναμενόμενο για ακόμη μια φορά το έκανε το... θαύμα της. Κι επειδή σίγουρα ένας και μόνο χορός από την πανέμορφη τραγουδίστρια δεν αρκεί, δείτε εδώ ένα ακόμη εντυπωσιακό της τσιφτετέλι.

Δείτε εδώ το κολασμένο τσιφτετέλι της Πάολα:

"Λύγισε" το κλαρίνο: Το καυτό τσιφτετέλι που "άναψε φωτιές" σε ολόκληρο χωριό

Όταν μια γυναίκα ξέρει να χορεύει τσιφτετέλι, είναι δεδομένο πως θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω της. Πόσο μάλλον αν το μίνι που φοράει είναι τόσο αποκαλυπτικό όσο των κυριών στο παρακάτω βίντεο.

"Φωτιές" άναψαν σε ολόκληρο το χωριό αυτές οι δύο νεαρές, όταν εμφανίστηκαν στο πανηγύρι και ξεκίνησαν να χορεύουν ένα αργό και βασανιστικό τσιφτετέλι. Όπως ήταν αναμενόμενο όλοι οι παρευρισκόμενοι έμειναν να τις κοιτούν με το στόμα ανοιχτό, καθώς τα λικνίσματά τους ήταν τόσο αισθησιακά που κολάζουν και.... Άγιο. Εκτός από αυτές τις δύο κοπέλες, δείτε εδώ γνωστή Ελληνίδα να "τρελαίνει" κόσμο με το χορό της.

Δείτε το βίντεο με το μοναδικό χορό των κοριτσιών:

Μας έπεσε το σαγόνι: Το σαγηνευτικό τσιφτετέλι γυναικάρας που "γκρέμισε" το πλατό

Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει το διάσημο αυτό μοντέλο.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου και φορώντας ένα μίνι φόρεμα χόρεψε τσιφτετέλι και έκανε τους πάντες να "χαζέψουν".

Το γνωστό μοντέλο αν μη τι άλλο είναι σίγουρα πανέμορφο και μια παρουσία που μόνο απαρατήρητη δεν περνά! Όσο λοιπόν στην πίστα βρισκόταν ο Κώστας Καραφώτης και ερμήνευε το τραγούδι "ο Σαλονικιός" η εκθαμβωτική νεαρή έδειξε το μοναδικό της ταλέντο στο χορό και με τα λικνίσματα της έκανε την πίστα να γεμίσει γαρύφαλλα.

Δείτε τον αισθησιακό χορό της στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share