Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Σοκαριστική στιγμή

25 Αυγούστου 2021 15:03
Σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια - Η συνέχεια σοκάρει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πολλές φορές, οι άνθρωποι έχουν σκυλιά πολύ πριν να κάνουν παιδιά. Στην πραγματικότητα, τα σκυλιά μπορούν να γίνουν σχεδόν σαν τα μωρά σας. Αλλά όταν ένα ανθρώπινο μωρό εμφανίζεται, μπορεί να διαταράξει την υπάρχουσα οικογενειακή δυναμική.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ενώ, ένας άνδρας λέει στον σκύλο του πως είναι ώρα για το φάρμακο που βάζει στο αυτί του. Δεν περιμέναμε με τίποτα όμως αυτή την αντίδραση.

Είπε στο κουτάβι της ότι είναι έγκυος. Η αντίδρασή του θα σας κάνει να λιώσετε!

Το να μιλήσεις στα παιδιά σου για τον ερχομό ενός μωρού είναι κάτι συναρπαστικό και ταυτόχρονα δύσκολο. Αλλά το να μιλήσεις στο κουταβάκι σου; Αυτό είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία.

Όταν η Stephania αποφάσισε ότι είχε έρθει η ώρα να πει στο κουταβάκι της, την Junie, ότι ήταν έγκυος στην αδερφούλα της, το κουταβάκι είχε την πιο γλυκιά αντίδραση! Χρειάζεται ένα λεπτό για να το καταλάβει, αλλά τελικά εγκρίνει την εγκυμοσύνη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου όλο και μικραίνει το κουτί που κάθεται στο αυτοκίνητο. Θα τα χάσετε στο τελευταίο!

Αυτό το σκυλί κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο του αρέσει να κάθεται σε ένα συγκεκριμένο κουτί. Για να δει τις αντιδράσεις του ο ιδιοκτήτης του, αποφάσισε μια μέρα να κάνει ένα πείραμα.

Ο ιδιοκτήτης του όλο και μικραίνει το κουτί που κάθεται στο αυτοκίνητο. Θα τα χάσετε στο τελευταίο!

Αντί για το συνηθισμένο κουτί, τοποθέτησε στο αυτοκίνητο ένα λίγο μικρότερο. Ο σκύλος του αν και δυσκολεύτηκε λίγο, τα κατάφερε και χώρεσε μια χαρά. Αλλά ο ιδιοκτήτης του δεν είχε πει τη τελευταία λέξη..

Ο ιδιοκτήτης του όλο και μικραίνει το κουτί που κάθεται στο αυτοκίνητο. Θα τα χάσετε στο τελευταίο!

Στη συνέχεια πήρε και αυτό το κουτί και του έβαλε ένα ακόμα πιο μικρό. Και έπειτα ένα ακόμα πιο μικρό.. Απλά δείτε τι συνέβη στο τελευταίο κουτί..

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share