Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λέει στον σκύλο του «είναι ώρα για το φάρμακό σου» - Η αντίδρασή του; Τον άφησε με το στόμα ανοιχτό (Video)

Ξεκαρδιστική στιγμή...

1 Αυγούστου 2021 09:20
Λέει στον σκύλο του «είναι ώρα για το φάρμακό σου» - Η αντίδρασή του; Τον άφησε με το στόμα ανοιχτό (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Λέει στον σκύλο του πως είναι ώρα για το φάρμακο που βάζει στο αυτί του. Δεν περιμέναμε με τίποτα όμως αυτή την αντίδραση! Ο σκύλος είχε την πιο ξεκαρδιστική αντίδραση που έχουμε δει ποτέ σε παρόμοιο βίντεο. Ενώ, ένας σκύλος έχει γίνει διάσημος στο διαδίκτυο για τις δεξιότητές του στο πιάνο!

Ένα πραγματικό πολύ αστείο σκυλί που προφανώς δεν θέλει αυτό το φάρμακο, αλλά πρέπει να το υπομείνει. Δείτε το στο ξεκαρδιστικό βίντεο που ακολουθεί:

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται - Δείτε στο 0:04 και θα πάθετε σοκ

H κίνηση ενός σκύλου, που θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, για ένα μωρό θα σας ζεστάνει την καρδιά, όταν δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα. Ενώ, ένας άνδρας δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια! Δείτε εδώ την στιγμή που τον ξανασυναντά.

Το νεογέννητο μωράκι έχει πέσει για ύπνο στον καναπέ πάνω στην κουβερτούλα του. Βλέποντας πως κοιμάται βαθιά, το λαμπραντόρ το σκεπάζει προσεκτικά προκειμένου να μην κρυώσει, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ο προσωπικός του φύλακας. Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube πριν δύο χρόνια, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

Δεν φαντάζεστε τι έγινε όταν το μωρό πήρε το φαγητό του σκύλου

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και ειδικά με τα παιδιά έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Μπορεί να περνάνε βασανιστήρια στα χέρια των μωρών, αλλά οι τετράποδοι φίλοι μας το απολαμβάνουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ένα μωράκι να μεγαλώνει παρέα μ' ένα μεγαλόσωμο σκυλάκι. Δείτε εδώ τι κάνει ένας σκύλος ενώ το μωράκι κοιμάται.

Μάλιστα, το μωρό και ο σκύλος συχνά μοιράζονται και το φαγητό τους, ενώ λατρεύουν να παίζουν μέσα στη κούνια του μωρού ή στο κλουβάκι του σκύλου.

Οι δυο τους έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης και όπως θα δείτε ο ένας δεν φοβάται τον άλλο, αντιθέτως απολαμβάνουν τα όσα κάνουν παρέα, όπως τα απολαμβάνουν και οι γονείς του μωρού, οι οποίοι απαθανατίζουν την κάθε στιγμή με το κινητό τους τηλέφωνο.

Το συγκεκριμένο βίντεο μέσα σε δυο μήνες έχει συγκεντρώσει πάνω από 11.000.000 προβολές στο Youtube.

Δείτε το video παρακάτω:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share