Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το τσιφτετέλι της Βαλαβάνη που άναψε φωτιές - Όταν η κάμερα έκανε ζουμ δεν πιστεύαμε στα μάτια μας (Video)

Κόλαση

29 Δεκεμβρίου 2020 13:27
Το τσιφτετέλι της Βαλαβάνη που άναψε φωτιές - Όταν η κάμερα έκανε ζουμ δεν πιστεύαμε στα μάτια μας (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τσιφτετέλι που είχε ανάψει φωτιές μας είχε χαρίσει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όταν είχε συμμετάσχει ως διαγωνιζόμενη στο show του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars. Επίσης, ένα προκλητικό τσιφτετέλι μας είχαν χαρίσει στο παρελθόν οι Όλγα Πηλιάκη - Τρύφωνας Σαμαράς, όταν είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά», με το βλέμμα του Χανταμπάκη να βγάζει φωτιές!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας που ήταν κριτική επιτροπή είχε σχολιάσει «Δεν θεωρώ ότι του κούνημα είναι το δυνατό σου σημείο. Το κούνησες, αλλά έχεις θέμα στο κούνημα».

Τι συνέβη μετά; Ύστερα από παρέμβαση της Ευαγγελίας Αραβανή, ο υπεύθυνος του show έβαλε τσιφτετέλι για την Ευαγγελία Αραβανή, που ανέβηκε ψηλά και χόρεψε τσιφτετέλι.

Δείτε το βίντεο:

Το καυτό τσιφτετέλι της Μαρίας Ψηλού - «Κόκαλο» ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» (Video)

Το καυτό τσιφτετέλι της Μαρίας Ψηλού άφησε «κόκαλο» τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»! Το 2017 η Μαρία Ψηλού μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, όταν κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης Ελληνίδας για το 2017. Η Σταρ Ελλάς 2017 ήταν καλεσμένη στο εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Η Μαρία Ψηλού έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της στην εκπομπή, ωστόσο ο χορός της ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά και όχι άδικα.

Το τσιφτετέλι με το κόκκινο φόρεμα της, κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου και με βεβαιότητα την συγκαταλέγει στις πιο εντυπωσιακές στιγμές που έχουμε δει σε εορταστικά επεισόδια της εκπομπής. Επίσης, ποιος δεν αποθέωσε τη Σαμπρίνα στα 90s; Ποιος δεν "αρρώστησε" από την ομορφιά της και το καλλίγραμμο κορμί της; H εντυπωσιακή τραγουδίστρια πριν λίγα χρόνια "άναψε φωτιές" με ένα άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι.

Δείτε το καυτό τσιφτετέλι:

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Εκρηκτικές ξανθιές χορεύουν και «γκρεμίζουν» το πλατό (Video)

Τσιφτετέλι «κόλαση»: Σε μία από τις εκπομπές του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" δύο παρουσίες ήταν αυτές που τράβηξαν τα βλέμματα και συζητήθηκαν πολύ. Ο λόγος για τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι δυο εκρηκτικές και καυτές κοπέλες σηκώθηκαν να χορέψουν τσιφτετέλι και κανείς δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω τους! Στην ίδια πίστα βέβαια φωτιά είχε βάλει και η Αθηνά Οικονομάκου με ένα καυτό τσιφτετέλι. Το λίκνισμα των δύο άκρως αισθησιακών και καλλίγραμμων κυριών και η άνεση τους ήταν ένα μοναδικό θέαμα που πραγματικά μοίρασε εγκεφαλικά!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share