Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το αισθησιακό τσιφτετέλι καλλονής τραγουδίστριας που "αρρώστησε" τους πάντες

Τους "πέταξε" τα μάτια έξω

13 Δεκεμβρίου 2020 13:12
Το αισθησιακό τσιφτετέλι καλλονής τραγουδίστριας που
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν στην πίστα ανεβαίνει μια γυναίκα να χορέψει τσιφτετέλι το αναμενόμενο είναι να αρχίσει η "βροχή" από τα γαρύφαλλα και στα πόδια της να σπάνε τα πιάτα κατά δεκάδες. Αυτό ακριβώς συνέβη και όταν η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και άναψε φωτιές με τον καυτό χορό της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Λιόλιου, η οποία μας συστήθηκε μέσω της συμμετοχής της στο μουσικό ριάλιτι "The Voice" και μας μάγεψε με την ροκ εμφάνισή της και τη μοναδική φωνή της. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια πλέον έχει κάνει... στροφή στην καριέρα της και έχει αφιερωθεί στο λαϊκό τραγούδι που όπως φαίνεται της πάει πολύ και φυσικά όχι μόνο στις... φωνητικές χορδές.

Μπορεί να την κάλεσαν να ανέβει στην πίστα να τραγουδήσει αλλά η καλλίγραμμη τραγουδίστρια δε δίστασε να μας δείξει και τις χορευτικές ικανότητες. Τα λικνίσματα της και ο αισθησιακός χορός της αρκούσαν για να... κολάσουν κόσμο. Εκτός από αυτό το χορό, δείτε εδώ το αμαρτωλό τσιφτετέλι μιας ακόμα πασίγνωστης τραγουδίστριας.

Δείτε εδώ τον αισθησιακό χορό της:

27χρονος άνδρας χόρεψε το πιο επικό τσιφτετέλι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Βρήκαμε το πιο επικό τσιφτετέλι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και, σε αυτό, ένας άνδρας σηκώνεται και δε διστάζει σε καμία περίπτωση να το χορέψει, κάνοντας τη διαφορά.

Τα όργανα είχαν πάρει «φωτιά» στη γιορτή που είχε στηθεί, και ο άνδρας είχε την ευκαιρία να μας δείξει πόσο ακομπλεξάριστος ήταν, πραγματοποιώντας μάλλον το πιο ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι που έχει υπάρξει.

Το... λίκνισμά του ήταν από άλλο πλανήτη και το έπος μεγάλωνε όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα. Το βίντεο μπορεί να μην έχει πάνω από 237.977 προβολές, αλλά είναι απλά κορυφαίο, όπως και ο χορός καλλονής που σας παρουσιάσαμε χθες.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share