Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το αμαρτωλό τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας στην αγκαλιά του Σπύρου Παπαδόπουλου που «γκρέμισε» το διαδίκτυο!

Κόλαση!

12 Δεκεμβρίου 2020 11:57
Το αμαρτωλό τσιφτετέλι πασίγνωστης τραγουδίστριας στην αγκαλιά του Σπύρου Παπαδόπουλου που «γκρέμισε» το διαδίκτυο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χαμό προκάλεσε η Μελίνα Ασλανίδου στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όταν μετά από δημόσια «απαίτηση» του Δημήτρη Μπάση σηκώθηκε να χορέψει τσιφτετέλι.

Η τραγουδίστρια ήρθε σε δύσκολη θέση και η αμηχανία σχηματίστηκε στο πρόσωπο της καθώς ντρεπόταν να ανέβει μόνη της στην πίστα μιας και συνήθως το κάνει για να τραγουδήσει και όχι για να χορέψει.

Ζήτησε λοιπόν από το Σπύρο Παπαδόπουλο να τη συνοδέψει και κατάφερε να τον… τρελάνει!

Όσο ο Δημήτρης Μπάσης ερμήνευε το αγαπημένο κομμάτι «Ψίθυροι καρδιάς» η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ενώ βρισκόταν πότε στην αγκαλιά του Σπύρου Παπαδόπουλου και πότε απλά του κρατούσε το χέρι, μοίρασε πολλαπλά εγκεφαλικά στον παρουσιαστή και σε όλους τους παρευρισκόμενους στο πλατό καθώς τα λικνίσματα της ήταν άκρως αισθησιακά.

27χρονος άνδρας χόρεψε το πιο επικό τσιφτετέλι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο

Βρήκαμε το πιο επικό τσιφτετέλι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και, σε αυτό, ένας άνδρας σηκώνεται και δε διστάζει σε καμία περίπτωση να το χορέψει, κάνοντας τη διαφορά.

Τα όργανα είχαν πάρει «φωτιά» στη γιορτή που είχε στηθεί, και ο άνδρας είχε την ευκαιρία να μας δείξει πόσο ακομπλεξάριστος ήταν, πραγματοποιώντας μάλλον το πιο ξεκαρδιστικό τσιφτετέλι που έχει υπάρξει.

Το... λίκνισμά του ήταν από άλλο πλανήτη και το έπος μεγάλωνε όσο περνούσαν τα δευτερόλεπτα. Το βίντεο μπορεί να μην έχει πάνω από 237.977 προβολές, αλλά είναι απλά κορυφαίο, όπως και ο χορός καλλονής που σας παρουσιάσαμε χθες.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share