Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το κολασμένο τσιφτετέλι καλλονής, που παρέσυρε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην "αμαρτία"!

Σκέτη κόλαση!

10 Δεκεμβρίου 2020 09:06
Το κολασμένο τσιφτετέλι καλλονής, που παρέσυρε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στην
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κόλαση» ήταν το τσιφτετέλι, το οποίο είδαμε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», καταφέρνοντας να «ανάψει» τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς και ολόκληρο το πλατό. Με την ευκαιρία δείτε τον απίθανο μισθό που παίρνει ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Δεν είναι η πρώτη φορά, όπου ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής τρελαίνεται από τον χορό γυναίκας, κάτι που είχε συμβεί με μια εντυπωσιακή γυναίκα, με τη Μαριλένα Ράδου να τον… παρασέρνει στην αμαρτία και τους δύο μαζί να βάζουν «φωτιά» στην πίστα της εκπομπής.

Οι δύο συνάδελφοι χόρεψαν υπό τους ήχους του τραγουδιού «Ραγίζει απόψε η καρδιά», με το… μπαγλαμαδάκι μάλλον να είναι αυτό που «ράγισε» από τον φοβερό τους χορό και τον Παπαδόπουλο να μην κρύβει για ακόμη μια φορά το θαυμασμό του στις ικανότητες κάποιας καλεσμένης του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νύφη πέταξε τα παπούτσια και χόρεψε τσιφτετέλι - Αναστάτωσε τους πάντες

Η ημέρα του γάμου είναι μια μέρα χαράς και ξεφαντώματος, για αυτό και όλοι όσοι παραβρίσκονται δίνουν την ψυχή τους. Ειδικά ο γαμπρός και η νύφη!

Αυτή η νύφη στο παρακάτω βίντεο, χόρεψε ένα τσιφτετέλι, και φαίνεται ότι το ευχαριστήθηκε στο έπακρο. Έβγαλε τα ψηλά παπούτσια της, αδιαφορώντας για την εικόνα της, και αφέθηκε στη μουσική και στον ρυθμό, όπως και αυτή εδώ που χόρεψε ζεϊμπέκικο.

Είναι πανέμορφη και το δείχνει, και φαίνεται να λάμπει από ευτυχία. Όλοι οι καλεσμένοι την καταχειροκρότησαν. Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share