Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόβει μια πατάτα στη μέση και τρίβει την σχάρα - Ο λόγος δεν είναι αυτός που φαντάζεστε!

Απίθανο!

1 Οκτωβρίου 2020 13:51
Κόβει μια πατάτα στη μέση και τρίβει την σχάρα - Ο λόγος δεν είναι αυτός που φαντάζεστε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πατάτες: Όλοι μας έχουμε κάνει μια φορά στην ζωή μας μπάρμπεκιου και γνωρίζουμε ότι η διαδικασία είναι χρονοβόρα περισσότερο στον καθαρισμό της σχάρας και της ψησταριάς.

Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε πως μπορούμε να καθαρίσουμε την σχάρα. Για να μπορεί το φαγητό να αφαιρεθεί εύκολα από την επιφάνεια του πλέγματος, κάντε τα εξής: Κόψτε τις πατάτες και να περάστε την στην άκρης ενός πιρουνιού.

Πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, θα πρέπει να κάνετε ένα καλό ζέσταμα στην επιφάνεια της σχάρας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το μυστικό συστατικό που θα κάνει πεντανόστιμες ακόμη και τις νερόβραστες πατάτες

Σου έχουν λείψει οι πατάτες αλλά κάνεις δίαιτα; Μάθε πως θα κάνεις ακόμη και τις νερόβραστες πατάτες σκέτο πειρασμό! Μυστικά και tips γύρω από τις πατάτες έχουμε δει πολλά, δείτε εδώ πώς θα φτιάξετε νόστιμες πατάτες φούρνου σαν τηγανητές. Σίγουρα όμως, τη λύση για να κάνουμε πεντανόστιμο ακόμη κι ένα τόσο βαρετό πιάτο δεν το γνωρίζαμε.

Πώς θα μετατρέψεις τις βραστές πατάτες σε πιάτο γευστικό; Το μυστικό βρίσκεται στο βρασμό. Όταν βράζεις πατάτες, ολόκληρες ή τεμαχισμένες, ρίξε μέσα στο νεράκι φρέσκα βότανα ή μπαχαρικά και βράσε τα μαζί.

Το εστραγκόν, το δεντρολίβανο, η ρίγανη, ο μαϊντανός κι ο δυόσμος ή ακόμη και η λουίζα θα δώσουν έξτρα άρωμα και γεύση, ακόμη και στις βραστές πατάτες, που μπορείς να τις φας σε σαλάτα με λαδάκι και αλατοπίπερο ή να τις κάνεις πουρέ.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να κόψετε τις τέλειες πατάτες

Οι πατάτες wedges κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις μέρες μας, αποτελώντας μια ιδανική εναλλακτική όταν αποζητούμε κάτι περισσότερο από french fries.

Και η ιστοσελίδα goodenessgracious.com είναι εδώ να μας δώσει ένα πάναπλο μεν, δαιμόνιο δε τρικ για να τις κόβουμε ομοιόμορφα και πανεύκολα στο φτερό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό κόλπο που συναντάμε σχετικά με τις πατάτες, δείτε εδώ το απόλυτο τρικ για να μην ξανακολλήσουν ποτέ οι πατάτες στο ταψί.

«Χρησιμοποιήστε έναν κόφτη μήλου για να κόψετε γρήγορα τις πατάτες σε τέλειες wedges», μας λέει.

Κόβεις την πατάτα στη μέση και την περνάς από τον κόφτη μήλου (θα τον συναντήσετε στην αγορά και ως τεμαχιστή μήλου). Και πάει, τέλειωσε.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share