Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βγήκε από το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι και τα "έσπασε" με το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο

Άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

14 Σεπτεμβρίου 2020 11:20
Βγήκε από το πιο πολυσυζητημένο ριάλιτι και τα

Όταν μια γυναίκα χορεύει ζεϊμπέκικο δεν έχεις παρά να γονατίσεις μπροστά της και να συνοδεύσεις το χορό της με ρυθμικά παλαμάκια.

17 χρόνια μετά τη λήξη του πιο πολυσυζητημένου ριάλιτι τραγουδιού, αίσθηση προκαλεί ακόμη η ταλαντούχα τραγουδίστρια. Ο λόγος για τη Μάρω Λύτρα που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story. Η τραγουδίστρια είχε ξεχωρίσει για την όμορφη φωνή της, ενώ είχε κάνει αίσθηση τόσο με το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και με τη... στενή σχέση που ανέπτυξε με τον συμπαίκτη της στο ριάλιτι, Κώστα Καραφώτη.

Μπορεί η εντυπωσιακή τραγουδίστρια να μη ζει πλέον στην Ελλάδα άλλα όταν βγήκε από το σπίτι του Fame Story φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τη δημοσιότητα που της είχε δοθεί και έτσι τη συναντήσαμε στις μεγαλύτερες πίστες. Σε μια τέτοια εμφάνισή της σε βραδινό μαγαζί και χωρίς να αφήσει το μικρόφωνο από τα χέρια της απέδειξε πως και οι γυναίκες μπορούν να χορέψουν ζεϊμπέκικο και μάλιστα με ψυχή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μάρω Λύτρα καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γυναίκα χορεύει ένα τίμιο ζεϊμπέκικο, δείτε εδώ το χορό μιας κοπέλας στο σαλόνι της που έχει τρελάνει το διαδίκτυο.

Δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο της τραγουδίστριας:

Ο μπαμπάς της νύφης χάρισε στο γάμο της το καλύτερο δώρο με το πιο συγκλονιστικό ζεϊμπέκικο

Τα ζεϊμπέκικα σε γάμους είναι κάτι ξεχωωριστό, ειδικά όταν αυτό γίνεται από τους οικείους του γαμπρού ή της νύφης, με τον μπαμπά της νύφης σε αυτή την περίπτωση να χαρίζει ως δώρο στο ζευγάρι έναν από τους πιο συγκλονιστικούς χορούς που έχουμε δει.

Η λεβέντικη στάση του ήταν ορατή από την αρχή, με τον πατέρα να σηκώνεται μόλις ακούστηκε η «Ρόζα» του Δημήτρη Μητροπάνου και να μας συγκινεί, όταν άρχισε να χορεύει, επιδεικνύοντας τρομερές ικανότητες, όπως ο 5χρονος χόρεψε το πιο αλήτικο ζεϊμπέκικο όλων των εποχών.

Η νύφη, με έντονη τη συγκίνηση στα μάτια της, τραγουδούσε και τον ενθάρρυνε, όπως έκανε και ο γαμπρός του, με τη στιγμή να είναι σίγουρα από τις πιο όμορφες σε αυτό το γάμο χάρη σε αυτό τον μάγκα μπαμπά.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share