Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καμία πίστα και κανένα σπασμένο πιάτο - Χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι της και το διαδίκτυο παραληρεί

Απίθανη!

7 Σεπτεμβρίου 2020 13:18
Καμία πίστα και κανένα σπασμένο πιάτο - Χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι της και το διαδίκτυο παραληρεί

Ποιος είπε πως το ζεϊμπέκικο είναι αποκλειστικό αντρικός χορός; Μέγα λαθος! Το ζεϊμπέκικο είναι ένας χορός που θέλει πάθος και ψυχή και το φύλο δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Για παράδειγμα, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο μιας καλλονής που έχει τρελάνει το διαδίκτυο και ίσως τελικά πειστείτε!

Αυτός ακριβώς απέδειξε και η νεαρή κοπέλα που έχει τρελάνει το Instagram. Τυχαία πέσαμε πάνω στο βίντεο που ακολουθεί όπου μια εντυπωσιακή κοπέλα χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι του σπιτιού τους και αποδεικνύει περίτρανα πως δεν χρειάζεται καμία πίστα, κανένα βουνό από γαρύφαλλα και κανένα σπασμένο πιάτο για να δείξεις το ταλέντο σου και να αποθεωθείς.

Μπορεί το βίντεο να διαρκεί λίγα μόλις δευτερόλεπτα αλλά σίγουρα κανείς δεν το χορταίνει με την πρώτη φορά και το βλέπει ξανά και ξανά.

Δείτε εδώ τον απολαυστικό χορό της νεαρής:

Ζεϊμπέκικο με... 12ποντο - Ο βαρύς χορός της καλλονής που καταχειροκροτήθηκε

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε εδώ ένα 8χρονο κοριτσάκι που χορεύει το πιο μάγκικο ζεϊμπέκικο στο Καστελόριζο.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια πάνω στα ψηλοτάκουνα της το μοναδικό κομμάτι "απόψε θέλω να πιω". Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν.

Δείτε τον εκπληκτικό χορό της:

Το ζεϊμπέκικο θρυλικού χορευτή στο γάμο του μαζί με τον πατέρα του "ράγισε" καρδιές

Όταν μιλάμε για χορό στην Ελλάδα δεν γίνεται το μυαλό μας να μην πάει απευθείας στον Μεταξόπουλο, τόσο τον Φώτη που γνωρίσαμε το μοναδικό ταλέντο του μέσα από τις ελληνικές ταινίες όσο και το γιο του Πάνο που αποδείχθηκε άξιος συνεχιστής του. Ρίγη συγκίνησης σκόρπισαν στον γάμο του Πάνου Μεταξόπουλου όταν χάρισε στους παρευρισκόμενους ένα μοναδικό ζεϊμπέκικο συνοδευόμενος από τον πατέρα του.

Στα λευκά ντύθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος στο λιτό γάμο που έκανε με την εκλεκτή της καρδιάς του στο Αγκίστρι. Ο διάσημος χορευτής και χορογράφος δεν γινόταν να μην χορέψει στη δική του ημέρα χαράς τόσο με τη σύζυγο του όσο φυσικά και με τον πατέρα του.

Το αγαπημένο τραγούδι του Φώτη Μεταξόπουλου επέλεξαν για να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο τη σημαντική αυτή ημέρα και δεν είναι άλλο από το "Νύχτωσε χωρίς φεγγάρι" του μεγάλου ερμηνευτή Γιάννη Πουλόπουλου. Όπως ήταν αναμενόμενο ο χορός τους συγκλόνισε και συγκίνησε τους πάντες.

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό τους:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share