Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Όταν πήρε το μωρό της στην κουζίνα σίγουρα δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε

Είναι μόλις 18 μηνών και αφήνει τους πάντες άφωνους

10 Σεπτεμβρίου 2020 12:19
Όταν πήρε το μωρό της στην κουζίνα σίγουρα δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε

Όταν η 28χρονη αυτή μητέρα πήρε το μωρό της στην κουζίνα για πρώτη φορά δεν περίμενε πως λίγο καιρό μωρό η πανέμορφη κόρη της θα γινόταν viral. Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική φορά που ένα μωρό γίνεται viral, δείτε εδώ την τεράστια έκπληξη που έκανε ένα μωρό στη μαμά του λίγο μετά τη γέννηση του.

Όπως όλα δείχνουν η 18 μηνών Έλλα έχει τεράστιο μέλλον στις επαγγελματικές κουζίνες μιας και το ταλέντο της στη μαγειρική φαίνεται ήδη. Μπήκε στην κουζίνα με τον χαριτωμένο της φιόγκο στο κεφάλι και τα αγαπημένα της βραχιόλια και ξεκίνησε να φτιάχνει τα μπισκότα που τόσο αγαπάει.

Η μητέρα της αποφάσισε να την τραβήξει ένα βίντεο για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το ταλέντο της κόρης της. Στο βίντεο φαίνεται να τα καταφέρνει τέλεια χωρίς καμία βοήθεια και σίγουρα τα μπισκότα της θα βγήκαν πεντανόστιμα.

Δείτε εδώ την μικρή Έλλα στην κουζίνα:

Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα - Όταν όμως η μαμά είδε αυτό στην πλάτη του έπαθε σοκ

Το μωρό της γεννήθηκε πρόωρα και το έβαλαν σε θερμοκοιτίδα. Όταν όμως η μαμά είδε αυτό στην πλάτη του έπαθε σοκ! Ο Benjamin, γεννήθηκε δύο μήνες νωρίτερα και αφού πέρασαν μια εβδομάδα στο νοσοκομείο παρακολουθώντας το γιο τους, οι Chris και Michelle επέστρεψαν στο σπίτι για έναν καλό ύπνο.

Όταν επισκέφτηκαν τον Benjamin στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών (NICU) την επόμενη μέρα, παρατήρησαν κάτι περίεργο να κρέμεται στην πλάτη του. Μια μικρή μπλε μπέρτα με ένα φωτεινό κόκκινο «Β». Μόλις η Michelle είδε τη μπέρτα, ξέσπασε σε δάκρυα! Επίσης, δείτε εδώ την ιστορία ενός μωρού, χωρίς ιατρικό προηγούμενο.

Σε μια συνέντευξή της, η Michelle μίλησε για την ετικέτα που συνόδευε την μπέρτα. «Στο μικρό μας σούπερ ήρωα, με αγάπη Stephanie T.»

Μετά από λίγο ψάξιμο, το ζευγάρι ανακάλυψε ότι η «Stephanie T» ήταν στην πραγματικότητα η Stephanie Treherne, μια νοσοκόμα της NICU που ποτέ δεν είχαν συναντήσει!

Η Michelle είπε πως είχε εντυπωσιαστεί που μια ξένη έκανε κάτι τσο απίστευτο για τον γιο τους! «Ήμασταν έκπληκτοι που μία από τις νοσοκόμες που δεν έχουμε δει καν, άφησε κάτι τέτοιο».

Αλλά όταν τα CVT News μίλησαν με την νοσοκόμα Treherne, εκείνη είχε μια απλή εξήγηση για το λόγο που άφησε τη μπέρτα στον Benjamin. «Αντιπροσωπεύει το πώς ακριβώς βλέπουμε τα μωρά, αυτά τα μωρά είναι εξαιρετικά δυνατά, που αγωνίζονται τόσο πολύ, είναι απλώς μικροί υπερήρωες».

Ο Benjamin και πολλά άλλα πρόωρα μωρά στο θάλαμο της εντατικής φροντίδας, λαμβάνουν αυτό το μικρό δώρο από τη Stephanie και φέρνουν χαρά σε όλους τους γονείς.

«Ήταν πολύ γλυκιά. Όταν της ρωτήσαμε γιατί το έφερε, είπε απλώς ότι ήθελε να κάνει κάτι καλό για τα μωρά».

TAGS
 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share