Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άνδρας έβγαλε φωτογραφία την έγκυο γυναίκα του - Έπαθε όμως σοκ με αυτό που κρυβόταν από πίσω...

Δεν θα το πιστεύετε

18 Αυγούστου 2020 18:35
Άνδρας έβγαλε φωτογραφία την έγκυο γυναίκα του - Έπαθε όμως σοκ με αυτό που κρυβόταν από πίσω...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έβγαλε φωτογραφία την σύζυγό του, που ήταν έγκυος, αλλά ποτέ δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέγραφε αυτό που βρισκόταν από πίσω της.

Μία φωτογραφία μπορεί να κρύβει πολλά περισσότερα απ’ όσα μπορούμε να δούμε και να δούμε κάτι άλλο από αυτό που έχουμε εστιάσει. Ακόμα μια φωτογραφία μπορεί να σώσει και ζωές, αν παρατηρήσουμε κάτι που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά, όπως έκανε αυτός ο πατέρας.

Αυτός ο άντρας έβγαλε φωτογραφία την έγκυο γυναίκα του αλλά είδε κάτι πολύ ευχάριστο…!

35χρονη έμεινε έγκυος για 2η φορά αλλά...Οι γιατροί δεν πίστευαν την τροπή που πήραν τα πράγματα

Αυτή η γυναίκα έμεινε έγκυος για δεύτερη φορά, και ενώ η πρώτη της εγκυμοσύνη ήταν άκρως φυσιολογική και το παιδί της γεννήθηκε στην ώρα του, η δεύτερη δεν ήταν έτσι.

Ο Όουεν Μπράντει Ουάιτ γεννήθηκε πρόωρα στις 24 εβδομάδες και 5 ημέρες κύησης. Εκείνη τη μέρα, 4 Ιουλίου 2012, ήρθε στον κόσμο στο νοσοκομείο King Edward Memorial Hospital της Αυστραλίας, ζυγίζοντας μόλις 840γρ.! Είναι ένα από τα πιο ασυνήθιστα πράγματα που μπορούν να συμβούν και προκαλούν θαυμασμό, όπως και αυτό το υπερηχογράφημα.

Αυτό είναι το ταξίδι των γονιών του μέχρι να μπορέσουν να τον φέρουν στο σπίτι και παρόλο που το πρώτο μισό θα σας ραγίσει την καρδιά, το υπόλοιπο θα σας χαρίσει ελπίδα…

31χρονη διαγνώστηκε με καρκίνο ενώ ήταν έγκυος - Ξεκίνησε χημειοθεραπείες και το μωρό της γεννήθηκε...

Μια 31χρονη γυναίκα διαγνώστηκε με καρκίνο λίγες εβδομάδες, αφού έμαθε ότι ήταν έγκυος. Στην αρχή αντιμετώπιζε έντονους πόνους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η γυναίκα, αρχικά, νόμιζε ότι είχε πέτρα στη χολή και πήγε για εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το συκώτι της ήταν γεμάτο όγκους. Ο καρκίνος είχε επεκταθεί σ' όλο της το συκώτι.

Η 31χρονη έπρεπε να κάνει χημειοθεραπείες όσο ήταν έγκυος. Η ίδια αναφέρει ότι χωρίς χημειοθεραπείες, δε θα ζούσε περισσότερο από 6 μήνες. Επίσης, δείτε εδώ τη συγκλονιστική φωτογραφία 5χρονης στο τελικό στάδιο καρκίνου δίπλα στον ετοιμοθάνατο πατέρα της που «ραγίζει» καρδιές

Έτσι, αναγκάστηκε να ακολουθήσει πρόγραμμα χημειοθεραπειών, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το μωρό της γεννήθηκε 15 εβδομάδες νωρίτερα απ' όταν έπρεπε.

Το μωρό βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, αλλά σημειώνει μεγάλη πρόοδο. Όσον αφορά, τη μητέρα του, αναφέρει: "Μπορώ είτε να κάθομαι και να κλαίω είτε να προσπαθήσω να το αντιμετωπίσω. Έχω το μωρό μου, το σύζυγο μου και ένα καινούριο σπίτι... γιατί να μη το παλέψω;"

Η 31χρονη εστιάζει στη θετική πλευρά των γεγονότων και αντλεί δύναμη από την κόρη της και από τον άνδρα της. Οι χημειοθεραπείες της 31χρονης γίνονται μια φορά κάθε δυο εβδομάδες.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share