Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Ήξερε ότι έχει στην κοιλιά της ένα μωρό - Ποιος ήταν όμως αυτός που το φιλούσε;

Απίστευτο!

13 Αυγούστου 2020 09:21
Ήξερε ότι έχει στην κοιλιά της ένα μωρό - Ποιος ήταν όμως αυτός που το φιλούσε;
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Αυτή η έγκυος όταν πήγε για υπέρηχο περίμενε να δει το μωρό της - Ποιος ήταν όμως αυτός που το φιλούσε;

Στις 30 εβδομάδες εγκυμοσύνης, η Τζέιντ επισκέφτηκε ένα κέντρο υπερηχογραφήματος στο Χάρλει στο Λονδίνο, για να κάνει ένα 4D υπερηχογράφημα για την κόρη της. Ήταν ένα δώρο από την μητέρα της, Λίντα, όπως αναφέρεται. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα από ένα υπερηχογράφημα εντοπίζεται κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι είδαν οι γιατροί στο υπερηχογράφημα μιας εγκύου και πάγωσαν.

Παρόλα αυτά, μετά το ραντεβού της, η Τζέιντ παρατήρησε ότι δεν είχε τραβηχτεί μόνο η εικόνα της αγέννητης κόρης της. Αυτό που πιστεύει είναι ότι αυτό που της έδωσαν απεικόνιζε μέσα και τον παππού της που φιλούσε το μωράκι της.

Ο παππούς της, Τζακ, απεβίωσε το 2007 “Είναι πολύ τρομακτικό. Μοιάζει τόσο πολύ σε εκείνον, και μπορείς να τον δεις πιο καθαρά και από την κόρη μου.» Είπε η Τζέιντ .

«Τα χείλη του είναι σουφρωμένα όπως όταν πας να φιλήσεις κάποιον» Μπορείς επίσης να διακρίνεις και τα μάτια, την μύτη και το στόμα τόσο καθαρά”

έγκυος υπερηχογράφημα

Ήταν η Λίντα αυτή που αναγνώρισε αμέσως τον Τζακ αφού η κόρη της επεσήμανε το άλλο πρόσωπο μέσα στην εικόνα, όπως αναφέρει το SWNS.

Και παρά το γεγονός ότι στην αρχή η εικόνα αυτή ήταν τρομακτική, η Τζέιντ σιγά σιγά άρχισε να το βλέπει «πραγματικά χαλαρωτικό» γνωρίζοντας ότι ο Τζακ την προσέχει.

“Απλά δεν μπορέσαμε με τίποτα να το πιστέψουμε. Είναι σαν να την ευλογεί μέσα από την μήτρα. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις από τον παππού μου. Και τώρα είναι λες και κάποιος φροντίζει και την κορούλα μου. Ένα τόσο αγαπημένο μου άτομο. Νιώθω τυχερή!”

Η Τζέιντ τελικά γέννησε ένα πανέμορφο κοριτσάκι 2.7 κιλών και το όνομα αυτής... Λέισι - Μέι.

Άφησε ένα χειρουργικό γάντι στην θερμοκοιτίδα του εφταμηνίτικου μωρού της - Όταν οι νοσοκόμες έμαθαν τον λόγο, τα έχασαν

Μια μητέρα άφησε ένα χειρουργικό γάντι στην θερμοκοιτίδα του εφταμηνίτικου μωρού της, όταν όμως οι νοσοκόμες έμαθαν τον λόγο, τα έχασαν! Επίσης, συγκλονίζει η ιστορία ενός μωρού 3 εβδομάδων που κλαίει μόλις ακούει ήχο για πρώτη φορά, αλλά «παγώνει» όταν η μαμά...

To 2001, η Yamile Jackson περίμενε με ανυπομονησία την γέννηση του πρώτου της παιδιού. Αρχικά, η εγκυμοσύνη της πήγαινε καλά, αλλά στον έκτο μήνα, η Yamile ανέπτυξε μία σοβαρή περίπτωση προεκλαμψίας (μία επικίνδυνη διαταραχή που προκαλεί υψηλή πίεση και μερικά ακόμα συμπτώματα).

Για να σωθούν μητέρα και παιδί, αποφάσισαν πως έπρεπε να γεννήσει αμέσως. Ήταν 12 ολόκληρες εβδομάδες πριν την ώρα του, όταν ο μικρός Zachary ήρθε στον κόσμο. Το πρόωρο μωρό ζύγιζε 1,13 κιλά και έπρεπε να περάσει τις πρώτες 155 μέρες της ζωής του στην εντατική.

Η Yamile ήταν συνεχώς στο πλευρό του, αν και έπρεπε να φεύγει το βράδυ. Κάθε “καληνύχτα” της ράγιζε την καρδιά. Σιχαινόταν που έπρεπε να αφήνει το γιο της σε αυτό το αποστειρωμένο περιβάλλον.

Ήθελε απλά να κρατάει συνέχεια το μωρό της στην αγκαλιά της, ο οποίος ήθελε απλά να νιώθει πως τον αγαπούν. Έτσι, σκεφτόταν πώς θα μπορούσε να είναι μαζί του και αφού έφευγε για να πάει σπίτι. Μία νύχτα, καθώς έπλενε τα πιάτα, το πλαστικό γάντι της τράβηξε την προσοχή. Τότε της ήρθε μία τρελή ιδέα που ήξερε πως έπρεπε να δοκιμάσει.

Άφησε ένα χειρουργικό γάντι στην θερμοκοιτίδα του μωρού της

Γέμισε ένα υφασμάτινο γάντι με λιναρόσπορο και το πήρε μαζί της στο νοσοκομείο. Κρατούσε το γάντι κοντά της όσο ήταν δίπλα στον γιο της. Όταν ήταν η ώρα να φύγει, έβαλε το γάντι δίπλα του, το οποίο τώρα είχε το άρωμά της, έτσι ώστε να μην νιώθει μόνος το βράδυ.

Την επόμενη μέρα έμεινε έκπληκτη όταν οι νοσοκόμες της είπαν πως το κόλπο με το γάντι είχε δουλέψει. Ο χτύπος της καρδιάς του και η αναπνοή του ήταν πολύ πιο σταθερή από ότι τις προηγούμενες νύχτες και μπόρεσε να κοιμηθεί πιο ήρεμα. Από τότε, κοιμόταν κάθε μέρα δίπλα στο γάντι.

Όταν είχε έρθει η ώρα να γυρίσουν μαζί σπίτι, μία νοσοκόμα της είχε μία τελευταία έκπληξη... Tο νοσοκομείο ήθελε να ξέρει εάν είχε περισσότερα γάντια! Ήθελαν να δοκιμάσουν αυτή την μέθοδο και σε άλλα μωρά της εντατικής. Εκείνη, έφτιαξε περισσότερα από 100 γάντια για το νοσοκομείο.

Γονείς και υπάλληλοι του νοσοκομείου δεν περίμεναν με τίποτα αυτή την ξαφνική αύξηση σε ζήτηση για τα γάντια αυτά. Φαίνεται πως ηρεμούν τα μωρά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η σκέψη της ήταν τόσο επιτυχημένη που τελικά αποφάσισε να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share