Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Μόλις δεις αυτό το μυστικό με το λεμόνι θα το χρησιμοποιείς και εσύ καθημερινά - Δεν φαντάζεσαι τι θα συμβεί

Θα σας λύσει τα χέρια

13 Ιουλίου 2020 13:15
Μόλις δεις αυτό το μυστικό με το λεμόνι θα το χρησιμοποιείς και εσύ καθημερινά - Δεν φαντάζεσαι τι θα συμβεί
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μόλις δεις αυτό το κόλπο για τα λεμόνια και τα αγγούρια, θα το κάνεις αμέσως. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά είναι πολύ χρήσιμο.

Πόσες φορές σας έχει τύχει να χρησιμοποιήσετε ένα λεμόνι ή ένα αγγούρι και να σας περισσεύει ένα μεγάλο κομμάτι; Σίγουρα πολλές φορές γιατί συμβαίνει σε όλους μας. Θα σας λύσει ένα συχνό πρόβλημα, όπως έκανε και αυτό με το λεμόνι στη φτέρνα.

Οι περισσότεροι βάζουμε το υπόλοιπο κομμάτι στο ψυγείο.Λίγες ώρες μετά όμως έχουν χάσει τα συστατικά τους και πολλές φορές καταλήγουν στα σκουπίδια.

Με αυτό το μυστικό που θα δείτε τώρα όμως θα μπορέσετε να κρατήσετε φρέσκα τα κομμένα λεμόνια και αγγούρια σας. Πώς; Απλά κρατήστε την άκρη τους, κόψε τα κομμάτια που θέλετε και μετά «ταπώστε» ξανά το υπόλοιπο μέρος με την άκρη που κόψατε!

Δείτε το πώς στο παρακάτω βίντεο:

Πήρε λεμόνι και έριξε πάνω μέλι - Το απόλυτο μυστικό της γιαγιάς

Ξέρετε τι θα γίνει αν ρίξετε μέλι πάνω σε ένα λεμόνι; Το Athensmagazine.gr, μετά το κόλπο που σας παρουσίασε χθες, είναι εδώ για να μοιραστεί μαζί σας ένα ακόμα μυστικό ομορφιάς.

Πως θα το χρησιμοποιήσετε:

Τρίψτε το λεμόνι στο πρόσωπό σας, τονίζοντας τις επιρρεπείς περιοχές όπως είναι η μύτη, το πηγούνι, κλπ.

Αφήστε το λεμόνι και το μέλι στο πρόσωπό σας για 5 λεπτά, στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό. Θα δείτε τα αποτελέσματα σύντομα.

Επιπλέον, ο χυμός του λεμονιού θα εξασθενίσει και άλλα σημάδια όπως είναι οι κηλίδες, πανάδες κτλ στο πρόσωπο και το μέλι θα το ενυδατώσει.

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνταγή αρκετά συχνά, έως μέρα παρά μέρα μέχρι να δείτε σημαντική διαφορά. Αν το δέρμα σας κοκκινίσει πολύ γρήγορα, τότε σταματήστε τη χρήση της συνταγής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λάιμ αν δεν έχετε λεμόνι. Προτιμήστε βιολογικά λεμόνια και μέλι. Όπως και να ‘χει η συνταγή δεν είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Αν δεν δείτε διαφορά μέσα σε 2 ή τρεις εφαρμογές, τότε πιθανότατα δεν μπορεί να σας βοηθήσει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share