Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό...Πύθωνας 5 μέτρων καταβροχθίζει στο λεπτό ένα καγκουρό

Το βίντεο σοκάρει

18 Ιουνίου 2020 20:40
Ανατριχιαστικό...Πύθωνας 5 μέτρων καταβροχθίζει στο λεπτό ένα καγκουρό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο με τη στιγμή που ένας τεράστιος πύθωνας 5 μέτρων καταβροχθίσει ένα άψυχο καγκουρό ολόκληρο έχει προκαλέσει σάλο.

Το συμβάν έγινε λίγα μέτρα δίπλα από μία κατασκήνωση που φιλοξενούσε τουρίστες που ήταν σε διακοπές. Το βίντεο γυρίστηκε στο Cooktown, βόρεια του Queensland. Ο 5 μέτρων πύθωνας που θα δείτε είναι ένα από τα μεγαλύτερα είδη φιδιών της Αυστραλίας και όπως θα δείτε καταβρόχθισε ένα ολόκληρο καγκουρό. Μπορεί να έχουμε δει πύθωνες να είναι φιλικοί με τους ανθρώπους σαν αυτόν εδώ, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι ένα από τα πιο ισχυρά ζώα.

Αρχικά φαίνεται το μεγαλύτερο μέρος από το σώμα του καγκουρό να είναι στο στόμα του φιδιού και σιγά σιγά, καθώς προχωράει προς τα μπροστά, το καταπίνει ολόκληρο. Μετά από 90 δευτερόλεπτα, μόνο η ουρά του καγκουρό έχει μείνει έξω από τα θανατηφόρα σαγόνια του.

Μάχη μέχρι θανάτου: Πύθωνας εναντίον κόμπρας (video)

Η μάχη της τεράστιας κόμπρας με τον πύθωνα είχε νικητή. Το τεράστιο δηλητηριώδες φίδι είχε καταφέρει να εξουδετερώσει τον πύθωνα και είχε αρχίσει να τον καταβροχθίζει ολόκληρο. Αλλά η κόμπρα υπολόγιζε χωρίς... τους κατοίκους του χωριού Davao del Sur των Φιλιππίνων.

Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι μόλις είδαν την κόμπρα άρχισαν να την χτυπούν με ξύλα μέχρι που την σκότωσαν. Η ουρά του τεράστιου πύθωνα που είχε σκοτώσει και καταβροχθίσει εξήχε από το στόμα της κόμπρας.

Μόλις σκότωσαν το φίδι, το άνοιξαν με μαχαίρι και είδαν τον πύθωνα, αντίστοιχος με εκείνον που βρέθηκε στην Κάντζα πριν λίγες μέρες.

"Υπάρχουν πολλά φίδια στην περιοχή μας αλλά είναι η πρώτη φορά που είδαμε κόμπρα να έχει φάει πύθωνα" είπε ένας κάτοικος.

"Έχουν πεθάνει πολλοί άνθρωποι στο χωριό από κόμπρα και έτσι ο γείτονας μόλις είδε το φίδι το σκότωσε" πρόσθεσε.

Αυτό το φίδι πεινούσε πολύ και έφαγε κάτι που του στοίχισε τη ζωή - Μόλις δείτε τι ήταν θα ανατριχιάσετε

Τα φίδια δεν είναι και τα πιο αθώα ερπετά ούτε είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Όταν τα φίδια πεινούν δεν υπολογίζουν τίποτα, για παράδειγμα, δείτε εδώ το λάθος γεύμα που έφαγε αυτό το φίδι. Το συγκεκριμένο φίδι έκανε το λάθος να καταβροχθίσει κυριολεκτικά έναν σκαντζόχοιρο βάρους 15 κιλών.

Το απίστευτο με τους πύθωνες είναι ότι τα γεύματά τους μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα από ό, τι το σώμα τους. Αυτά τα φίδια τρώνε γαζέλες, κατσίκες, τα πάντα! Φυσικά, ένα γεύμα αυτού του μεγέθους θα επιβαρύνει αρκετά το ζώο. Μετά από αυτό το λουκούλειο γεύμα, το φίδι θα ξαπλώσει στον ήλιο για περισσότερες από τριάντα ημέρες.

Λίγο μετά το γεύμα του, ένας ποδηλάτης πλησίασε το ζώο και είδε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, η είδηση διαδώθηκε, και άνθρωποι από τα γύρω μέρη μαζεύτηκαν για να δουν το φίδι. Δυστυχώς, η τύχη του ζώου δεν ήταν με το μέρος του.

Ο 15 κιλών σκατζόχοιρος που ήταν στο στομάχι του, τον βάρυνε τόσο που δεν μπορούσε να κουνηθεί. Έτσι, σαν πράξη άμυνας, ο Αφρικανικός πύθωνας αναμασάει το γεύμα του και το διώχνει αν αγχωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση, όταν συγκεντρώθηκε το πλήθος, το άγχος του φιδιού συσσωρεύτηκε, και το φίδι αισθάνθηκε να απειλείται και αναμασούσε τον σκαντζόχοιρο, του οποίου τα αγκάθια τον τρυπούσαν όλο και πιο πολύ. Δυστυχώς για το φίδι, δεν κατάφερε να βγάλει τον σκαντζόχοιρο αφού τα αγκάθια του τρύπησαν τόσο το σώμα του μέχρι που πέθανε.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share