Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Γιγαντιαίος πύθωνας παίζει και κοιμάται αγκαλιά με ένα 7χρονο αγόρι!

Απίστευτες εικόνες

2 Ιουνίου 2020 13:42
Γιγαντιαίος πύθωνας παίζει και κοιμάται αγκαλιά με ένα 7χρονο αγόρι!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Ο καλύτερος φίλος γι’ αυτό το 7χρονο αγόρι από την Καμπότζη είναι ένα φίδι!

Ο πύθωνας Βιρμανίας, έχει μήκος 5 μέτρα και ζυγίζει 120 κιλά. Αυτό όμως δεν φαίνεται να απασχολεί την οικογένεια του μικρού αγοριού, ούτε και τον ίδιο, που δεν παίζει μόνο με το γιγαντιαίο φίδι, αλλά κοιμάται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου! Μια ιστορία που θυμίζει την αντίστοιχη με την διδακτική ιστορία μιας γυναίκας και ενός φιδιού.

Η σχέση φιδιού και παιδιού διαρκεί χρόνια και απ ότι φαίνεται αποτελεί το αξιοθέατο της περιοχής και η πηγή εσόδων για την οικογένεια που επωφελείται απ’ αυτό.

Δείτε φωτογραφίες καθώς και βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Πύθωνας κάνει παρέα με παιδί

Πύθωνας κάνει παρέα με παιδί

Πύθωνας κάνει παρέα με παιδί

Πύθωνας κάνει παρέα με παιδί

Νομίζετε ότι βλέπετε ένα φίδι με δυο κεφάλια στη φωτογραφία; Μόλις δείτε τι είναι θα σας "κοπεί" το αίμα

Μπορεί να μοιάζει με ένα μεταλλαγμένο φίδι, αλλά η αλήθεια είναι ακόμα πιο σοκαριστική. Σίγουρα δεν θα θέλατε να το βρείτε ένα πρωί στην αυλή σας!

Μία γυναίκα από την Αργεντινή έμεινε έκπληκτη όταν είδε ένα παράξενο πλάσμα στην αυλή της που φαινόταν να έχει δύο κεφάλια. Η Λουχάν Ελόρες, 46, βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πλάσμα που έμοιαζε με φίδι και ήταν πολύ τρομακτικό. Δεν ξέρουμε αν είναι προτιμότερο να δούμε ένα τεράστιο φίδι σαν αυτό εδώ, ή ένα "μεταλλαγμένο".

Είχε μήκος περίπου 10 εκ. και έμοιαζε στην υφή και το χρώμα με φίδι αλλά ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό: “Δεν είχα δει ποτέ κάτι παρόμοιο. Έμοιαζε με φίδι και τα μάτια του ήταν πολύ παράξενα,” είπε η Λουχάν. “Φοβήθηκα πολύ γιατί νόμιζα πως ήταν δηλητηριώδες.”

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Facebook, ζήτησε από τους φίλους της αν μπορούσαν να το αναγνωρίσουν. Οι περισσότεροι πίστεψαν πως ήταν ένα μεταλλαγμένο ζώο ή το κομμένο κεφάλι ενός φιδιού.

Άλλοι πιστεύουν πως είναι μία γιγαντιαία κάμπια και πως τα ‘μάτια’ της είναι για να μπερδεύει τους θηρευτές και να την κάνουν να φαίνεται πιο μεγάλη από ότι είναι.

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share