Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στην Κάντζα: "Πάγωσαν" όλοι με αυτό το γιγάντιο φίδι που εμφανίστηκε στον δρόμο

Συναγερμός!

15 Μαΐου 2020 08:59
Σοκ στην Κάντζα:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε επιφυλακή είναι οι Δημοτικές Αρχές αλλά και οι κάτοικοι στην Κάντζα, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε ένας πύθωνας να βολτάρει στην περιοχή.

Σύμφωνα με αναρτήσεις που έχουν γίνει στο facebook, ο πύθωνας εθεάθη στον χωματόδρομο που πάει προς το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, σε μια περιοχή που συγκλονίστηκε από αυτοκτονία σοκ 45χρονου πριν λίγες μέρες.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Δημήτρη Χατζηκωνσταντή, τοπικό σύμβουλο Παλλήνης, μας επιβεβαίωσε την ύπαρξη του φιδιού μήκους 1,5 μέτρων και μας είπε ότι την προηγούμενη βδομάδα είχε κάνει την εμφάνισή του και ένας πιο μικρός πύθωνας, τον οποίο περισυνέλεξε μια ομάδα εθελοντών.

Ο πύθωνας εμφανίστηκε σε μία μεγάλης έκτασης περιοχή κοντά στους πυλώνες της ΔΕΗ. Μάλιστα κοντά στο εκκλησάκι έχει γίνει καθαρισμός των χόρτων, καθώς την Τρίτη 19 Μαΐου θα γίνει γιορτή για την ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Νικολάου.

«Το πιο πιθανό» μας είπε ο κ. Χατζηκωνσταντής, «είναι το φίδι να έχει ξεφύγει ή να έχει εγκαταλειφθεί από τον ιδιοκτήτη του».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ομάδα εθελοντών θα μεταβεί στο σημείο για να πραγματοποιήσει έρευνες προκειμένου να εντοπίσει τον πύθωνα. Ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο, γιατί η περιοχή έχει πολύ πυκνή βλάστηση.

Το βέβαιο είναι ότι οι δημότες έχουν πανικοβληθεί και ζητούν άμεση ενεργοποίηση από τις Αρχές για επίλυση του ζητήματος.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Δ. Χατζηκωνσταντή στο facebook:

Κυκλοφορεί στο χωματόδρομο που πάει από τον Άγιο Νικόλαο στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου(Κάντζα Παλλήνης) σήμερα...

Posted by Δημητρης Χατζηκωνσταντης on Wednesday, May 13, 2020

Αυτό το φίδι πεινούσε πολύ και έφαγε κάτι που του στοίχισε τη ζωή - Μόλις δείτε τι ήταν θα ανατριχιάσετε

Τα φίδια δεν είναι και τα πιο αθώα ερπετά ούτε είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Όταν τα φίδια πεινούν δεν υπολογίζουν τίποτα, για παράδειγμα, δείτε εδώ το λάθος γεύμα που έφαγε αυτό το φίδι. Το συγκεκριμένο φίδι έκανε το λάθος να καταβροχθίσει κυριολεκτικά έναν σκαντζόχοιρο βάρους 15 κιλών.

Το απίστευτο με τους πύθωνες είναι ότι τα γεύματά τους μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα από ό, τι το σώμα τους. Αυτά τα φίδια τρώνε γαζέλες, κατσίκες, τα πάντα! Φυσικά, ένα γεύμα αυτού του μεγέθους θα επιβαρύνει αρκετά το ζώο. Μετά από αυτό το λουκούλειο γεύμα, το φίδι θα ξαπλώσει στον ήλιο για περισσότερες από τριάντα ημέρες.

Λίγο μετά το γεύμα του, ένας ποδηλάτης πλησίασε το ζώο και είδε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, η είδηση διαδώθηκε, και άνθρωποι από τα γύρω μέρη μαζεύτηκαν για να δουν το φίδι. Δυστυχώς, η τύχη του ζώου δεν ήταν με το μέρος του.

Ο 15 κιλών σκατζόχοιρος που ήταν στο στομάχι του, τον βάρυνε τόσο που δεν μπορούσε να κουνηθεί. Έτσι, σαν πράξη άμυνας, ο Αφρικανικός πύθωνας αναμασάει το γεύμα του και το διώχνει αν αγχωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση, όταν συγκεντρώθηκε το πλήθος, το άγχος του φιδιού συσσωρεύτηκε, και το φίδι αισθάνθηκε να απειλείται και αναμασούσε τον σκαντζόχοιρο, του οποίου τα αγκάθια τον τρυπούσαν όλο και πιο πολύ. Δυστυχώς για το φίδι, δεν κατάφερε να βγάλει τον σκαντζόχοιρο αφού τα αγκάθια του τρύπησαν τόσο το σώμα του μέχρι που πέθανε.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share