Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Λιοντάρι παίρνει στο «κυνήγι» μια αρκούδα - Όταν μάθετε το λόγο θα συγκινηθείτε

Απίστευτο!

6 Ιουνίου 2020 08:49
Λιοντάρι παίρνει στο «κυνήγι» μια αρκούδα - Όταν μάθετε το λόγο θα συγκινηθείτε
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πολλές επικές μάχες παρακολουθούμε στην φύση ανάμεσα σε πανίσχυρα ζώα, με το λιοντάρι και την αρκούδα να είναι δύο εξ αυτών, προσφέροντας μια άγρια ομορφιά.

Σε μια περίπτωση, λοιπόν, το λιοντάρι παίρνει... στο κυνήγι την αρκούδα και την αναγκάζει αρχικά σε μάχη και, ύστερα, σε φυγή, για ένα λόγο, που η αλήθεια είναι πως συγκινεί, μόλις παρακολουθήσει κανείς το βίντεο, όπως και στην περίπτωση του ξεχασμένου λιονταριού, που ζούσε μόνο του για 20 χρόνια σε ένα φορτηγό.

Συγκεκριμένα, ο λόγος που το λιοντάρι «κυνήγησε» την αρκούδα, είναι ότι θέλησε να προστατεύσει ένα μωρό βίσωνα. Η αρκούδα είχε... μυριστεί, όπως θα δούμε στην αρχή, τη λεία της και έσπευσε να καταβροχθίσει το μικρό, με το γονέα του να μοιάζει να το έχει χάσει.

Σε κάποιο σημείο, όμως, επενέβη το λιοντάρι, για να επιβάλει την τάξη. Κι αφού πρώτα πάλεψαν για λίγο, η αρκούδα... το έβαλε στα πόδια, με τον «βασιλιά της ζούγκλας» να αποκαθιστά στην ισορροπία.

Δείτε το βίντεο:

Βούβαλος ήταν πεσμένος στο έδαφος και 15 λιοντάρια τον είχαν περικυκλώσει - Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια σοκάρει... (Video)

Ένας βούβαλος ήταν πεσμένος στο έδαφος και 15 λιοντάρια τον είχαν περικυκλώσει. Σε καμία περίπτωση δεν περιμένετε να δείτε αυτό που θα επακολουθούσε.

Ο μελλοθάνατος «αναστήθηκε» σηκώθηκε στα πόδια του και κυνήγησε τα λιοντάρια. Τι απίστευτη ανατροπή της μοίρας! Αυτή δεν είναι η πρώτη μάχη που βλέπουμε με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι, δείτε εδώ τη μονομαχία τριών λιονταριών για την κυριαρχία της αγέλης.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή σκληρές εικόνες:

Ύαινες κατασπαράζουν... λιοντάρι - Το έχουν ρίξει κάτω και το τρώνε (Video)

Στη πραγματικότητα μια ύαινα δεν έχει καμία ελπίδα σε μάχη με λιοντάρι, όμως όταν στη μάχη αυτή συμμετέχει όλη η αγέλη; Τότε τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Επίσης, δείτε ένα λιοντάρι να δέχεται επίθεση από 8 λέαινες, με αυτό το οποίο ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε".

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε μια αγέλη από ύαινες να επιτίθεται να κατασπαράζουν ένα λιοντάρι.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share