Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Αυτό το λιοντάρι δέχεται επίθεση από 8 λέαινες - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να "παγώσετε"

Σοκ!

26 Μαΐου 2020 08:12
Αυτό το λιοντάρι δέχεται επίθεση από 8 λέαινες - Αυτό που ακολούθησε θα σας κάνει να
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Τα λιοντάρια είναι ο βασιλιάς της ζούγκλας και δεν χαρακτηρίζεται άδικα έτσι μιας και είναι ένα από τα πιο επιβλητικά ζώα. Δεν φημίζεται ούτε για την ευγένεια του ούτε για την κοινωνικότητα του γι' αυτό και οι επαφές του τόσο με άλλα ζώα όσο και με ανθρώπους είναι ελάχιστες. Σε πόσο δύσκολη θέση όμως μπορεί να βρεθεί ένα λιοντάρι όταν δέχεται επίθεση όχι από μία αλλά από οχτώ λέαινες;

Μάχες με πρωταγωνιστή ένα λιοντάρι έχουμε δει πάμπολλες μιας και τα λιοντάρια εύκολα επιτίθενται σε άλλα ζώα καθώς τα βλέπουν απλά σαν τροφή, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα λιοντάρι επιτέθηκε σε ένα μωρό ελέφαντα. Η μάχη που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο όμως είναι πραγματικά ανατριχιαστική καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να φαίνεται δεδομένο αφού οι λέαινες είναι ολόκληρη αγέλη μπροστά σε ένα και μόνο λιοντάρι αλλά μάλλον το λιοντάρι δικαίως ονομάζεται βασιλιάς αφού καταφέρνει έξυπνα και ξεγλιστράει από τα θηλυκά που ήταν έτοιμα να το κατασπαράξουν.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Θανάσιμη μάχη: Λιοντάρι εναντίον... ανακόντα (Video)

Η «πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα. Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε την απάντηση:

2 λιοντάρια μονομαχούν για την αρχηγία της αγέλης: Η μάχη που κόβει την ανάσα

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε τρομερά βίντεο με άγρια ζώα από την φύση που σοκάρουν!

Κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε και σήμερα με μια απίστευτη μάχη ανάμεσα σε δύο λιοντάρια για να αναδειχθεί ο αρχηγός της αγέλης! Μια μάχη που μας φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και μια τίγρη που σας καθήλωσε αφού σημείωσε υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας!

Δείτε την σοκαριστική μάχη ανάμεσα στα δύο λιοντάρια στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share