Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Αγριεμένη αρκούδα κυνηγάει ένα ποδηλάτη - Το βίντεο από την κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει

Ανατριχιαστικό!

26 Μαΐου 2020 09:36
Αγριεμένη αρκούδα κυνηγάει ένα ποδηλάτη - Το βίντεο από την κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει

Κανείς δεν περίμενε πως μια απλή βόλτα στο βουνό με τα ποδήλατα θα κατέληγε σε κάτι τόσο τρομακτικό. Όλοι πάγωσαν όταν είδαν μια αγριεμένη αρκούδα να κυνηγάει τον έναν εκ των δύο ποδηλατών. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που ένα βίντεο με πρωταγωνιστή μια αρκούδα βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης επιτέθηκε σε μια αρκούδα.

Ο ένας ποδηλάτης είχε στο κράνος του δεμένη μια κάμερα και κατέγραψε καρέ καρέ την στιγμή που ο φίλος του ανεβάζει ταχύτητα και προσπαθεί να γλιτώσει. Ευτυχώς, η αρκούδα κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Επίσης, βλέπουμε τον ποδηλάτη που κυνηγάει η αρκούδα να σταματάει, κάτι που μάλλον ήταν καλό, καθώς το μονοπάτι που είχε μπροστά του θα μπορούσε να τον οδηγήσει στην αρκούδα.

Δεν είναι ξεκάθαρο το τι έκανε την αρκούδα να εξαφανιστεί, αλλά ίσως ήταν τα ουρλιαχτά του ποδηλάτη. Σίγουρα, είναι μια βόλτα που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Αυτή η αρκούδα δέχτηκε επίθεση από πέντε λύκους - Μόλις δείτε τι έκανε για να προστατεύσει τα μικρά της θα μείνετε άναυδοι

Το μητρικό ένστικτο στα ζώα είναι ιδιαίτερα αυξημένο μιας και τα μικρά τους κινδυνεύουν από ένα σωρό πράγματα σε αντίθεση με ένα οικόσιτο ζώο. Αυτό ακριβώς απέδειξε και αυτή η αρκούδα όταν δέχθηκε επίθεση από πέντε λύκους και προσπάθησε να προστατεύσει τα μικρά της με νύχια και με δόντια. Αυτό όμως δεν είναι το πρώτο βίντεο με πρωταγωνιστή μια αρκούδα που μας καθηλώνει, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια τίγρης πλησίασε μια μαμά αρκούδα.

Η αρκούδα είναι σύμβολο της στοργικότητας, γι’ αυτό και τα περισσότερα λούτρινα είναι αρκουδάκια. Όμως όταν απειληθεί τα πράγματα γίνονται ζόρικα, καθώς είναι παντοδύναμα πλάσματα! Δείτε την επική μάχη που δίνει η μαμά αρκούδα με πέντε λύκους για να σώσει τα μωρά της.

Αυτή η αρκούδα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη - Μόλις δείτε τι έκανε θα "λιώσετε"

Η Θιβετιανή αυτή αρκούδα από ένα κινεζικό ζωολογικό κήπο μάγεψε τους χρήστες του διαδικτύου με τον ρυθμό και τον ξέφρενο χορό της. Το βίντεο μέσα σε μία ημέρα απέσπασε περισσότερα από ένα εκατομμύριο like και όχι άδικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι του ζωολογικού κήπου έβαλαν στο βίντεο μουσική και το ανέβασαν στο YouTube. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο βίντεο με μια αρκούδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένα λιοντάρι επιχείρησε να φάει το μωρό μιας αρκούδας.

Οι υπάλληλοι του ζωολογικού κήπου υποθέτουν ότι στο ζωηρό κέφι της αρκούδας συνέβαλε και το γεγονός ότι είχε λιακάδα αλλά και ότι μαζί της φιλοξενούνται και αρσενικοί αρκούδοι.

Δείτε τον απολαυστικό χορό της:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share