Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η τίγρης πλησίασε μία μαμά αρκούδα - Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτο!

Αδιανόητο!

19 Μαρτίου 2020 07:26
Αυτή η τίγρης πλησίασε μία μαμά αρκούδα - Αυτό που ακολούθησε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ζώα όταν γίνονται γονείς αποκτούν ένα ιδιαίτερα αυστηρά αίσθημα προστασίας απέναντι στα μικρά τους και είναι απολύτως φυσιολογικό! Έτσι κι αυτή η αρκούδα που είχε γεννήσει πρόσφατα μόλις είδε μια τίγρη να πλησιάζει εκείνη το μικρό της ενεργοποιήθηκε το μητρικό της ένστικτο και ακολούθησε μια επική μάχη!

Κανένα από τα δύο ζώα δεν έχει θεωρηθεί ποτέ από τα πιο φιλικά του ζωικού βασιλείου, αλλά όταν μιλάμε για μητρότητα η κατάσταση χειροτερεύει καθώς όση στοργή και τρυφερότητα έχουν μέσα τους τη δίνουν αποκλειστικά στα μικρά τους και όλοι οι άλλοι θεωρούνται απλά εχθρός.

Αυτή η τίγρης λοιπόν, έπινε νερό σε μια λίμνη όταν την πλησίασε μια αρκούδα με το μικρό της με σκοπό να πιουν κι εκείνες νερό, κάτι το οποίο μάλλον δεν άρεσε στην τίγρη με αποτέλεσμα να επιτεθεί.

Δείτε το βίντεο της μάχης:

Μην κατηγορούμε όμως τα όμορφα αιλουροειδή πάντα, δείτε τη συγκινητική στιγμή που μια τίγρης γεννά!

Αυτά τα δυο τιγράκια μεγάλωσαν σε ένα σπίτι - Μόλις δείτε ποιοι είναι οι καλύτεροι τους φίλοι δεν θα το πιστεύετε!

Είναι τίγρεις είναι άγρια ζώα γι' αυτό και έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε σε ζωολογικούς κήπους και ζούγκλες. Δεν είναι ζώα που ημερεύουν και που μπορείς να τα έχεις ως κατοικίδια. Τουλάχιστον, έτσι νομίζαμε μέχρι που είδαμε αυτό το βίντεο!

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ξεχάσετε όσα ξέρατε για τις τίγρεις μιας και μια οικογένεια υιοθέτησε δυο τιγράκια μιας και τα δυο παιδιά της οικογένειας τα ζητούσαν απεγνωσμένα. Όπως όλα δείχνουν η συμβίωση είναι τέλεια, τα παιδιά τρισευτυχισμένα και οι τίγρεις συμπεριφέρονται σαν να είναι απλά λίγο μεγαλύτερες γάτες!

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια τίγρης μας συγκινεί, δείτε τι έγινε όταν ένα τιγράκι συναντήθηκε με ένα σκυλάκι!

Γεννήθηκαν αυτά τα δίδυμα τιγράκια - Μόλις παρατηρήσετε το ένα θα δείτε ότι έχει κάτι...μοναδικό

Αυτό το ζευγάρι από δύο άσπρα τιγράκια 5 μηνών βγήκαν σε κοινή θέα για πρώτη φορά στο Qingdao της Κίνας και τους άφησαν όλους άφωνους.

Είναι μία πολύ σπάνια παραλλαγή της τίγρης της Βεγγάλης και είναι προστατευόμενο είδος στην Κίνα.

Ένα όμως από τα δύο τιγράκια είναι χωρίς ρίγες – μια μορφή γενετικής μετάλλαξης που συμβαίνει με πιθανότητα 1 στις 100,000

Υπάρχουν περίπου 200 από αυτές τις τίγρεις του χιονιού στον κόσμο και μόνο 7 στην Κίνα. Ακόμα ένα περίεργο είναι τα παιδιά μιας λευκής τίγρης και ενός λιονταριού, που θα σας καταπλήξουν, όταν τα δείτε εδώ.

Και τα δύο τιγράκια έχουν μπλε μάτια και είναι παιχνιδιάρικα. Είναι τα πρώτα που γεννήθηκαν σε συνθήκες αιχμαλωσίας σε αυτό το ζωολογικό κήπο.

Όταν γεννήθηκαν ήθελαν πολύ φροντίδα. Είχαν ακόμα και θερμαινόμενο δωμάτιο ρυθμισμένο στους 25 βαθμούς Κελσίου.

Τους έδιναν γάλα από την μητέρα τους για 56 μέρες μέχρι που ξεκίνησαν να τους δίνουν κρέας. Κάθε μέρα τρώνε 1,5 κιλό κρέας και 10 λαιμούς από κοτόπουλα.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share