Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστική μάχη: Λιοντάρι Vs Μητέρα Αρκούδας που επιχειρεί να φάει το μωρό της

Κόβει την ανάσα

5 Μαΐου 2020 10:57
Ανατριχιαστική μάχη: Λιοντάρι Vs Μητέρα Αρκούδας που επιχειρεί να φάει το μωρό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το μεγαλείο της φύσης - Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας φέρνουμε στο φως βίντεο από την φύση με μονομαχίες ανάμεσα σε άγρια ζώα.

Σήμερα σας έχουμε μια ανατριχιαστική μονομαχία ανάμεσα σε μια μητέρα μικρής αρκούδα που προσπαθεί να σώσει το μωρό της από τα κοφτερά δόντια ενός άγριου λιονταριού! Μια μάχη που μας φέρνει στην μνήμη την αντίστοιχη ανάμεσα σε λιοντάρι και καμηλοπάρδαλη.

Ποιος κερδίζει; Μια μάχη που κόβει την ανάσα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Αντέχει να το δεις μεκάθε λεπτομέρεια; Δείτε το σοκαριστικό βίντεο καρέ καρέ στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρι μονομαχεί με αρσενικό ελάφι - Η συνέχεια σοκάρει (video)

Μια απίστευτη... θανάσιμη μονομαχία παρακολουθήσαμε, ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και ένα αρσενικό ελάφι. Ποιο κέρδισε; Το βίντεο ανατριχιάζει.

Μετά το viral βίντεο με το λιοντάρι και τη ζέβρα, θα σας παρουσιάσουμε μια "σκληρή" μονομαχία ανάμεσα σε ένα ελάφι και το άγριο ζώο της ζούγκλας. Συγκεκριμένα, είχε νυχτώσει και ένα ζευγάρι επέστρεφε σπίτι με το αυτοκίνητό τους. Ξαφνικά, είδαν στην άκρη του δρόμου ένα μεγάλο αρσενικό ελάφι. Πάλευε να απελευθερωθεί από το θανάσιμο εναγκαλισμό ενός κούγκαρ.

"Ξαφνικά, είδαμε αυτό το μεγάλο αρσενικό ελάφι και δεν καταλάβαμε αμέσως τι συμβαίνει. Μετά σταματήσαμε για να δούμε, επειδή το ελάφι τρέκλιζε στο δρόμο, προτού πάει στην άκρη", ανέφερε η γυναίκα του ζευγαριού, στο τοπικό ΜΜΕ.

Το λιοντάρι των βουνών ή κούγκαρ είχε αρπάξει στο λαιμό του ελαφιού, ενώ το μεγάλο αρσενικό ζώο προσπαθούσε να ξεφύγει από τα δόντια του θανάσιμου θηρευτή του βουνού. Επειδή, ο άντρας του ζευγαριού φοβήθηκε ότι κάποιο διερχόμενο αμάξι έπεφτε επάνω τους, άναψε τους προβολείς. Το δυνατό φως απέσπασε την προσοχή του επικίνδυνου αιλουροειδούς κι έτσι το αρσενικό ελάφι βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει προς τη σωτηρία.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share