Σάββατο, 27 Απριλίου 2024

2 λιοντάρια μονομαχούν για την αρχηγία της αγέλης: Η μάχη που κόβει την ανάσα

Ανατριχιαστικό!

22 Μαΐου 2020 07:28
2 λιοντάρια μονομαχούν για την αρχηγία της αγέλης: Η μάχη που κόβει την ανάσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εδώ στο Athensmagazine.gr σε καθημερινή βάση σας παρουσιάζουμε τρομερά βίντεο με άγρια ζώα από την φύση που σοκάρουν!

Κάτι αντίστοιχο θα κάνουμε και σήμερα με μια απίστευτη μάχη ανάμεσα σε δύο λιοντάρια για να αναδειχθεί ο αρχηγός της αγέλης! Μια μάχη που μας φέρνει στο μυαλό την αντίστοιχη ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και μια τίγρη που σας καθήλωσε αφού σημείωσε υψηλά νούμερα επισκεψιμότητας!

Δείτε την σοκαριστική μάχη ανάμεσα στα δύο λιοντάρια στο Athensmagazine.gr:

Είναι δυνατόν; Αυτό το λιοντάρι μοιάζει να έχει τρία κεφάλια - Η αλήθεια είναι όμως ότι...

Μια φωτογραφία με ένα λιοντάρι που φαίνεται να έχει τρία κεφάλια είχε προκαλέσει ανησυχία, καθώς θυμίζει μυθικό τέρας και μιλάμε για το πιο δυνατό ζώο της ζούγκλας, αν είναι αληθινό.

Ακόμα ένα περίεργο ζώο μετά από αυτό να είναι μια μείξη λιονταριού και τίγρη, και θεωρείται από τα μεγαλύτερα αιλουροειδή. Για καλή τύχη όμως είναι απλά ένα πετυχημένο κλικ ενός φωτογράφου, που απαθανάτισε τρία λιοντάρια τη στιγμή που έγιναν ένα, όταν υποδέχθηκαν τον αρχηγό της αγέλης που είχε πάει για κυνήγι.

Για ένα δευτερόλεπτο ενώθηκαν μαζί σε μια «ομαδική αγκαλιά» και σχεδόν φαινόταν σαν να είχαν τρία κεφάλια σε ένα σώμα. Το τρίο τελικά σωριάστηκε κάτω απολαμβάνοντας το παιχνίδι και τον ήλιο.

Αφού ξεκουράστηκε για 15 λεπτά στο Kgalagadi Transfrontier Park στη Νότια Αφρική, η ομάδα αποχώρησε αναζητώντας φαγητό. Η στιγμή καταγράφηκε από τον ερασιτέχνη φωτογράφο Βασίλη Νταρντάγκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο οποίος είπε: "Συνάντησα αυτά τα αρσενικά λιοντάρια να τρέχουν και τα είδα ξαφνικά να γίνονται ένα."

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share