Κυριακή, 29 Μαΐου 2022

19χρονη αποφάσισε να κάνει έκτρωση - Όταν οι γιατροί έβγαζαν το νεκρό μωρό άκουσαν μια κραυγή...

Τι συνέβη;

8 Μαΐου 2020 08:58
19χρονη αποφάσισε να κάνει έκτρωση - Όταν οι γιατροί έβγαζαν το νεκρό μωρό άκουσαν μια κραυγή...
Από Δανάη Πάλμου

Μια έφηβη 19 ετών, που ήταν έγκυος στον 8ο μήνα, αποφάσισε να κάνει έκτρωση. Αυτό που ακολούθησε όμως κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα σας κάνει να παγώσετε.

Η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει να κάνει έκτρωση για διαφορετικούς λόγους, και ένας από αυτούς είναι αν το βρέφος φαίνεται παραμορφωμένο στον υπέρηχο, ή για τον λόγο παρακάτω. Σαν έφηβη δεν ήταν έτοιμη για τη μεγάλη ευθύνη κι έτσι πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει εκείνη την ένεση που εισάγει τοξικά άλατα στα υγρά που περιβάλλουν το μωρό, οδηγώντας το στον θάνατο.

Η Μελίσσα Οχντέν σαν έμβρυο ήταν για 5 μέρες μέσα σε εκείνα τα άλατα που θα την σκότωναν και έτσι όταν έπιασαν οι πόνοι της γέννας τη μητέρα της, όλοι πίστευαν ότι το μωρό θα γεννιόταν νεκρό. Και ξαφνικά μια νοσοκόμα, άκουσε ένα χαμηλόφωνο κλάμα. Το μωρό είχε γλιτώσει από τη διαδικασία της έκτρωσης. Η νοσοκόμα τότε είχε πει ότι σίγουρα εκείνο το κορίτσι άξιζε να σωθεί, ήταν ένα σημάδι, ότι θα κατάφερνε πολλά στη ζωή που την περίμενε.

Αργότερα, όταν το μωρό συνήλθε από τα χημικά που είχαν σκοπό να την σκοτώσουν, υιοθετήθηκε από μια όμορφη οικογένεια. Το βίντεο μας υπενθυμίζει ότι οι εκτρώσεις δεν είναι απλές στατιστικές, αλλά έχουν να κάνουν με ανθρώπους.

Μια έγκυος ξύπνησε και είδε ξαφνικά αυτά τα σημάδια στην κοιλιά της - Σοκαρισμένος ο γιατρός της είπε...

Αυτή η έγκυος γυναίκα έπαθε το σοκ της ζωής της, όταν μια μέρα ξύπνησε και είδε στην πρώτη της εγκυμοσύνη πως έχει βγάλει αυτά τα τρομακτικά σημάδια στην κοιλιά της.

Σε μια εγκυμοσύνη δεν πάνε πάντα όλα όπως τα περιμένουμε, και χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και αυτή εδώ η κοπέλα, που διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά και αυτή στην παρακάτω ιστορία. Η 25χρονη Φιόνα Κέριγκαν είχε μόλις 3 μήνες για να τελειώσει η εγκυμοσύνη της όταν ξαφνικά η κοιλιά της άρχισε να κοκκινίζει και να βγάζει εξανθήματα.

Μόλις είδε ότι τα σημάδια αυτά δεν έφευγαν, πήγε σε γιατρό και εκείνος έκανα μία πολύ σοκαριστική διάγνωση. Η μέλλουσα μητέρα έμαθε ότι έπασχε από Πολυμορφική Έκρηξη της εγκυμοσύνης (PEP), μία αλλεργική αντίδραση που φαίνεται να σχετίζεται με το τέντωμα του δέρματος της γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

“Έβγαλα ραγάδες στην κοιλιά μου – ήταν πολύ κόκκινες και με φαγουρίζαν. Συνέχισαν να μεγαλώνουν και να πρήζονται και στη συνέχεια εξαπλώθηκαν σε όλο μου το σώμα σαν φωτιά.» “Είχαν επεκταθεί παντού αυτές οι ραγάδες. Στα χέρια και τα πόδια, ακόμα και στις παλάμες μου.»

Σύμφωνα με ειδικούς, η πάθηση αυτή είναι πιο συνηθισμένη σε γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη τους εγκυμοσύνη και το δέρμα τους είναι ακόμα πολύ σφιχτό.

“Ο τρόπος που μου το εξήγησε ο γιατρός ήταν πως το δέρμα μου είχε τεντώσει τόσο πολύ, στο απόλυτο όριό του, που τα κύτταρα του μωρού μου άρχισαν να ανακατεύονται με τα δικά μου, δημιουργώντας αλλεργική αντίδραση. Ήμουν αλλεργική στην ίδια μου την εγκυμοσύνη.»

Ευτυχώς για εκείνη, έφυγαν όταν γέννησε τον υγιή γιο της. “Οσο φρικτό και αν ήταν, στο τέλος άξιζε – όταν είχα το γιο μου στην αγκαλιά μου τα είχα ξεχάσει όλα και θα το πέρναγα ξανά για να αποκτήσω ένα ακόμα παιδί.»

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share