Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Οι γιατροί εξέτασαν αυτήν την έγκυο και πάγωσαν... Δεν πίστευαν ούτε εκείνοι την διάγνωση!

Της αξίζουν πολλά μπράβο

4 Μαΐου 2020 17:00
Οι γιατροί εξέτασαν αυτήν την έγκυο και πάγωσαν... Δεν πίστευαν ούτε εκείνοι την διάγνωση!

Η παρακάτω ιστορία αυτής της εγκύου θα σας κάνει να δακρύσετε. Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι η ζωή δεν τα φέρνει όπως θέλουμε.

Η Κίμι Μάξγουελ από την Αυστραλία, ετοιμαζόταν να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά. Η εμπειρία της εγκυμοσύνης είναι μαγική, όμως για εκείνη μετατράπηκε σε τρομακτική δοκιμασία όταν έλαβε μια κακή είδηση.

Η Κίμι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αρκετά θεραπεύσιμη, αλλά δεδομένου ότι ήταν έγκυος, οι γιατροί εξήγησαν ότι έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνη και το μωρό της. Η Κίμι, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει κάτι απίστευτο. Επέλεξε την επιλογή νούμερο τρία. Αρνήθηκε τη θεραπεία, προς έκπληξη των γιατρών της. Αντ ‘αυτού, προσπάθησε να βρει έναν τρόπο για να αγωνιστεί για τη ζωή της, προστατεύοντας και το μωρό της.

Η λύση αποδείχθηκε να είναι μια διπλή μαστεκτομή, στην οποία υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Είναι πολύ επικίνδυνο να γίνει χειρουργική επέμβαση με ένα αναπτυσσόμενο έμβρυο στην κοιλιά, αλλά ευτυχώς, όλα πήγαν καλά. Και άλλες γυναίκες για να σώσουν τα παιδιά τους αρνούνται την χημειοθεραπεία, όπως έκανε και αυτή εδώ.

Για να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να μην εγκαταλείπουν, ανέβασε αυτές τις καταπληκτικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας την οδύνη της χειρουργικής επέμβασης, μαζί με την ομορφιά της εγκυμοσύνης της.

Τι εντυπωσιακό θάρρος...Μετά τον τοκετό επανέλαβε τη φωτογράφηση με το μωρό της στην αγκαλιά, για ένα πρότζεκτ σχετικά με τους επιζώντες του καρκίνου.

Αυτές οι φωτογραφίες έγιναν διάσημες και έχουν χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα για την καταπολέμηση του καρκίνου. Το μήνυμά τους είναι πραγματικά νέο και ισχυρό: ναι, μπορείτε να επιβιώσετε, ακόμη και ενώ είστε έγκυος! Η απόφασή της ήταν επικίνδυνη, δεδομένου ότι ήταν πιθανό να πεθάνει και ως εκ τούτου και το μωρό της, αλλά δεν το έβαλε κάτω.

Το μήνυμα της αγάπης και της επιβίωσης ήταν ισχυρότερο από τον φόβο της και τώρα μπορεί να το παραδώσει σε ολόκληρο τον κόσμο!

 

Ομορφιά & Υγεία

Ροή ειδήσεων

Share