Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Το αισθησιακό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που "κόλασε" το Νίκο Βέρτη

Θεά!

28 Απριλίου 2020 14:14
Το αισθησιακό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που

Τα καλύτερα τσιφτετέλια κάνουν την "εμφάνιση" τους τις προχωρημένες ώρες που ενώ ρέει λίγο παραπάνω αλκοόλ, φεύγουν και οι ντροπές και εκφράζεσαι πιο εύκολα. Αυτό ακριβώς συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Μία ξανθιά καλλονή, πήρε τη σκυτάλη από το Νίκο Βέρτη, ανέβηκε στη σκηνή και ξεκίνησε να λικνίζει το κορμί της με τον πιο αισθησιακό τρόπο, φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία.

«Θεέ μου, μη», είπε ο τραγουδιστής στην κοπέλα που τα έδωσε όλα πάνω στην πίστα και σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μοντέλο ηλικίας 28 ετών. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μια πίστα παίρνει "φωτιά", δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 36χρονη σηκώθηκε στην πίστα νυχτερινού κέντρου να χορέψει.

Δείτε το βίντεο που θα μείνει σε όλους αξέχαστο:

Το αισθησιακό τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που κόλασε τους πάντες

Όταν μια γυναίκα σηκώνεται να χορέψει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα κεντρίσει τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν η συγκεκριμένη γυναίκα είναι δυο μέτρα και καλλονή.

Κάτι ανάλογο συνέβη όταν η πρώην παίκτρια του Survivor Ελισάβετ Δοβλιατίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" και σηκώθηκε να χορέψει, συνοδευόμενη από τη γνωστή ηθοποιό Νίκη Σερέτη.

Όσο στην πίστα βρισκόταν ο Νίκος Κουρκούλης και ερμήνευε το κομμάτι "κανείς εδώ δεν τραγουδά", οι δυο εντυπωσιακές γυναίκες "μοίραζαν εγκεφαλικά" σε όλο το στούντιο με τον αισθησιακό χορό τους. Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αναστατώνει το συγκεκριμένο πλατό με το χορό της, δείτε εδώ τι συνέβη την τελευταία φορά που βρέθηκε εκεί.

Τα κορίτσια όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκαν και ο χορός τους έχει μείνει ανεξίτηλος στη μνήμη όλων των αντρών.

Δείτε εδώ το μοναδικό χορό τους:

Ο πιο σέξι χορός στην ιστορία του «στην Υγειά μας ρε παιδιά» είναι γεγονός! Το τσιφτετέλι που μας τρέλανε (video)

Μια γυναίκα "κόλαση" χόρεψε ένα τσιφτετέλι και "τρέλανε" τους πάντες! Το βίντεο που βρήκαμε στο Youtube, έχει 4.631.909 προβολές!

Πρόκειται για μια Κρητικιά γυναίκα με... αψεγάδιαστο σώμα!

Ο λόγος για την Αγγελίνα Ματαλιωτάκη. Το μοντέλο, είχε βρεθεί πριν χρόνια, και συγκεκριμένα το 2014, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και όπως είναι λογικό, χόρεψε και κόλασε τους πάντες. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό τσιφτετέλι που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό, δείτε εδώ το καυτό τσιφτετέλι πρώην παίκτριας του Survivor που έκανε τους πάντες να παραληρούν.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, σηκώθηκε και αναστάτωσε τους πάντες μέσα στο πλατό, ενώ στην παρέα της, προστέθηκε και ο... Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε το καταπληκτικό τσιφτετέλι της στο παρακάτω βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share