Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

To «καυτό» τσιφτετέλι της Ευαγγελίας Πλατανιώτη που έκανε το ανδρικό κοινό να ζητήσει... βοήθεια! (video)

Κόλαση!

5 Μαρτίου 2020 15:47
To «καυτό» τσιφτετέλι της Ευαγγελίας Πλατανιώτη που έκανε το ανδρικό κοινό να ζητήσει... βοήθεια! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής «στην υγειά μας ρε παιδιά» στο κανάλι του ΣΚΑΙ, έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη για τους τηλεθεατές.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου ανέλαβαν το μουσικό μέρος της βραδιάς και το κλίμα άρχισε να θερμαίνεται όταν η Ευαγγελία Πλατανιώτη, που το κοινό τη γνώρισε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads, σηκώθηκε να χορέψει.

Η αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης, χόρεψε «το τραγούδι των γύφτων» και με το αργό λίκνισμά της προκάλεσε αναστάτωση στο ανδρικό κοινό.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, που ήταν και εκείνος καλεσμένος του Σπύρου Παπαδόπουλου, ζήτησε ακόμα και «Βοήθεια» γραπτώς για τα όσα έβλεπαν τα μάτια του. Λίγο μετά το «Πότε Βούδας, Πότε Κούδας» έκανε και τη Ματθίλδη Μαγγίρα να ξεσαλώσει στο χορό μαζί με την Ευαγγελία.

Απολαύστε υπεύθυνα:

Τρέλανε και τους Τούρκους: Το τσιφτετέλι της Ελληνίδας τραγουδίστριας στην Πόλη προκάλεσε εγκεφαλικά!

Την ξέραμε ως τραγουδίστρια όμως την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor, όπου και αποχώρησε οικειοθελώς, διότι η ψυχολογία της μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν και τόσο καλή. Έτσι, αποφάσισε να πάρει τις βαλίτσες της και να γυρίσει Ελλάδα!

O λόγος για την Ειρήνη Παπαδοπούλου! Η τραγουδίστρια, λοιπόν, αγαπήθηκε αρκετά μέσα από το παιχνίδι, γιατί έδειξε έναν χαρακτήρα που κανείς έως τώρα δεν γνώριζε!

Η πρώην παίκτρια των Διασήμων, πήγε στην Τουρκία, μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, για την καινούργια του εκπομπή, Celevrity Travel. Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, η τραγουδίστρια ξέρει να χορεύει πολύ καλά τον χορό της κοιλιάς ή αλλιώς γνωστό ως τσιφτετέλι!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share