Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020

Αυτός ο παππούς στέκεται στο αεροδρόμιο με μια ανθοδέσμη...Ο λόγος; Θα σας κάνει να δακρύσετε

Μόλις δείτε ποιον περιμένει θα λυγίσετε!

20 Φεβρουαρίου 2020 18:30
Αυτός ο παππούς στέκεται στο αεροδρόμιο με μια ανθοδέσμη...Ο λόγος; Θα σας κάνει να δακρύσετε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Ένας παππούς περίμενε κάποιον στο αεροδρόμιο κρατώντας στα χέρια του μια ανθοδέσμη...Όταν δείτε ποιον περίμενε θα δακρύσετε!

Σχεδόν 20 εκατομμύρια άτομα είδαν αυτό το βίντεο στο Facebook σε μόλις 2 ημέρες. Και υπάρχει λόγος γι’αυτό, αφού είναι μια ένδειξη πραγματικής αγάπης!

Το βίντεο δείχνει έναν άντρα που περιμένει υπομονετικά κάποιον στο αεροδρόμιο κρατώντας μια ανθοδέσμη. Ακόμα μια συγκινητική πράξη ηλικιωμένου, όπως αυτή που θα δείτε εδώ, η οποία αποδεικνύει τα πραγματικά συναισθήματα των ανθρώπων.

Και τελικά φτάνει εκείνη. Η καρδιά μας χτυπάει απίστευτα δυνατά!

Αυτός ο παππούς στέκεται στο αεροδρόμιο με μια ανθοδέσμη...Ο λόγος; Θα σας κάνει να δακρύσετε

Όποτε είστε στεναχωρημένοι για κάτι, μπορείτε να βλέπετε αυτό το βίντεο:

89χρονος παππούς γκρίνιαζε όταν τον σέρβιρε αυτή η κοπέλα! Μόλις όμως πέθανε, δεν φαντάζεστε αυτό που της συνέβη!

Κάθε φορά που πήγαινε αυτός ο παππούς σε αυτό το μαγαζί γκρίνιαζε σε αυτή την σερβιτόρα. Όποιος είναι σερβιτόρος, ξέρει ότι πρέπει να είναι πάντα χαμογελαστός...Έτσι όταν πέθανε της άλλαξε η ζωή!

Η σερβιτόρα Μελίνα Σαλαζάρ κάνει ακριβώς αυτό. Όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν πελάτη ο οποίος διαμαρτύρεται και δημιουργεί πρόβλημα, πάντα καταφέρνει να τον εξυπηρετήσει με χαμόγελο.

Ήταν η μόνη σερβιτόρα στο Τέξας, που εξυπηρετούσε τον δύστροπο πελάτη , Γουόλτερ «Μπάκ» Σγουόρντς. Ήταν ένας 89 ετών βετεράνος Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν εκκεντρικός και αγενής, μερικές φορές ακόμη και προσβλητικός όταν εκείνη προσπαθούσε να πάρει την παραγγελία του. Ήταν ένας εφιάλτης για το όλο το προσωπικό του εστιατορίου και ερχόταν καθημερινά. Αν και περίεργος όταν πέθανε αποκαλύφθηκε η άλλη πλευρά του εαυτού του, όπως έγινε και με έναν άλλο παππού λίγα λεπτά πριν πεθάνει στο νοσοκομείο!

Με ατέλειωτη υπομονή, η Μελίνα έπαιρνε καθημερινά την παραγγελία του, χωρίς παράπονο και πάντα κατάφερνε να του σερβίρει το φαγητό του με τον τρόπο που ήθελε. (Του άρεσαν τα γεύματα του να είναι καυτά). Παρά την κακή συμπεριφορά του, πάντα απαντούσε με ένα γενναιόδωρο χαμόγελο.

Μετά από επτά χρόνια καθημερινής ρουτίνα , ο Γουόλτερ δεν εμφανίστηκε. Η Μελίνα άρχισε να αναρωτιέται πού ήταν. Μια μέρα, ενώ διάβαζε εφημερίδα, ανακάλυψε ότι είχε πεθάνει. Λίγο αργότερα, οι δικηγόροι του ήρθαν σε επαφή μαζί της και την ενημέρωσαν ότι, επειδή πάντα ήταν καλή μαζί του, της είχε αφήσει μια κληρονομιά. Δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Ο βετεράνος της άφησε 50.000 δολάρια και ένα αυτοκίνητο.

Η Μελίνα ζήτησε να πει την ιστορία της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Παρακολουθήσετε εδώ:

Αυτός ο παππούς έχει γύρω του δεκάδες μπαλόνια... Μόλις μάθετε το λόγο θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Τι μπορεί να κάνει αυτός ο παππούς από το Μπαγκλαντές με τόσα μπαλόνια γύρω του; Του χρησιμεύουν άραγε σε κάτι; Οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν τα δικά τους μυστικά και κόλπα, όπως ο παππούς που έκλεισε τα 100 και δίνει τα δικά του μικρά μυστικά μακροζωίας.

Όπως όμως θα δείτε στο βίντεο, ένας παππούς από το Μπαγκλαντές έχει βρει την τέλεια και πολύχρωμη, αλλά κυρίως πολύ ιδιαίτερη τεχνική για να ψαρεύει σε ένα μικρό ποτάμι στο χωριό του.

Το ψάρεμα με μπαλόνια είναι πολύ φθηνότερο, καθώς απαιτεί πολύ λιγότερους εξοπλισμούς αλλά πρέπει να έχεις γερά πνευμόνια. Σε αυτό το βίντεο, χρησιμοποίησαν δεκάδες μπαλόνια - αλλά η ψαριά ήταν ιδιαιτέρως καλή... περίπου 200 ψαράκια.

Αυτός είναι σίγουρα ο πιο όμορφος τρόπος να ψαρεύετε ψάρια!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share