Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός ο παππούς μόλις έκλεισε τα 100... Δεν φαντάζεστε τι περιλαμβάνει η διατροφή του!

Απίστευτο!

7 Ιανουαρίου 2020 08:19
Αυτός ο παππούς μόλις έκλεισε τα 100... Δεν φαντάζεστε τι περιλαμβάνει η διατροφή του!

Αυτόν τον αξιολάτρευτο παππού δεν τον σταματάει κανείς και τίποτα αφού μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισε τα 100 και παρ' όλα αυτά η διατροφή του παραμένει γεμάτη λιπαρά και καταναλώνει όλα όσα οι γιατροί του έχουν απαγορεύσει! Ωστόσο, εξίσου αξιολάτρευτος είναι και ένας παππούς που έβαλε 10 απίστευτους κανόνες στο αγόρι της εγγονής του.

Έχουμε και λέμε. Το μενού του καθημερινά περιλαμβάνει: μπριζόλα, καπνιστό χοιρινό, λουκάνικο, τηγανιτά αυγά, πατάτες, μανιτάρια, ντομάτες, μπιζέλια. Α, και που ‘σαι, κατεβάζει και δυο ποτήρια κρασί βρέξει χιονίσει.

Για δες τις μυστικές του συνταγές και παίρνε μαθήματα για να μην πεθάνεις ποτέ.

Παππούς με μπαστουνάκι προσπαθεί να περάσει κεντρική λεωφόρο. Προσέξτε τι γίνεται όταν φτάνει στη μέση

Ένας αστυνομικός έχει αγγίξει τις καρδιές του διαδικτύου αφού καταγράφτηκε να κουβαλάει έναν ηλικιωμένο στην πλάτη του για να τον περάσει απέναντι σε έναν πολυσύχναστο δρόμο της νοτιοδυτικής Κίνας. Να σας θυμίσουμε βίντεο ντοκουμέντο από ανεμοστρόβιλο στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει τον ηλικιωμένο άντρα να μην μπορεί να περάσει τον δρόμο λόγω της κίνησης. Ο αστυνομικός Qin Weijie είδε τον άντρα και πρόσφερε την πλάτη του για να τον βοηθήσει να περάσει απέναντι.

Η σκηνή καταγράφτηκε από την κάμερα παρακολούθησης της διασταύρωσης στην πόλη Mianyang της επαρχίας Sichuan στις 4 Ιουνίου.

Ο ηλικιωμένος περπατούσε τόσο αργά που το φανάρι έγινε κόκκινο πριν προλάβει να περάσει στην άλλη μεριά του δρόμου.

Ευτυχώς, οι περισσότεροι οδηγοί περίμεναν υπομονετικά για τον άντρα να περάσει τον ηλικιωμένο.

Ο παππούς και η γιαγιά το κάνουν άγρια: Το ανέκδοτο της ημέρας (24/12)!

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με ένα ξεκαρδιστικό ανέκδοτο ημέρας και πάλι με γιαγιά, όπως και χτες!

Πάμε να το δούμε παρακάτω:

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κάθεται σε μια καφετέρια και θυμάται τα νιάτα του. – Θυμάσαι, λέει ο γέρος στην γριά, που πρώτοσυναντηθήκαμε πριν 50 χρόνια… σε ετούτη εδώ την καφετέρια και μόλις βγήκαμε από εδώ, σε πήγα πίσω στον φράχτη του διπλανού εργοστασίου και το κάναμε;

– Και βέβαια το θυμάμαι, λέει η γριά. – Ε, λοιπόν για χάρη εκείνης της μέρας, λέω να το ξανακάνουμε απόψε. – Βεβαίως, λέει η γριά και σηκώνονται και οι δυο να βγουν από την καφετέρια.

Ένας τυπάκος που καθόταν εκεί δίπλα και άκουσε την συνομιλία, σκέφτηκε: «Γούστο θα έχει να πάρω μάτι τα γερόντια» και τους ακολούθησε.

Βλέπει λοιπόν την γριά να σηκώνει την φούστα και να πιάνεται στον φράχτη και από πίσω ο γέρος έχοντας κατεβάσει τα παντελόνια. Το τι ακολούθησε μετά δεν περιγράφεται. Το πιο άγριο που είχε δει ποτέ ο ματάκιας! Για 40 λεπτά, χωρίς διακοπή, το ζευγάρι τιναζόταν έξαλλα, κουνιόταν σπασμωδικά και οι δυο τους, ούρλιαζαν με τεντωμένες τις φλέβες και γουρλωμένα μάτια. Στο τέλος κατέρρευσαν και έπεσαν στο χώμα. Ο ματάκιας έπαθε πλάκα. Ποτέ δεν είχε δει, ούτε ακούσει για τόσο παρατεταμένο και τόσο άγριο πόσο μάλλον από δυο γερόντια. «Πρέπει να μάθω το μυστικό τους» σκέφτηκε. Περίμενε να συνέλθουν και πλησίασε τον γέρο.

– Παππού, χωρίς να το θέλω είδα το σκηνικό και εντυπωσιάστηκα. Ποιο είναι το μυστικό σου; Έτσι το έκανες και πριν πενήντα χρόνια; – Παιδί μου, απαντά ο γέρος, πριν πενήντα χρόνια αυτός ο φράχτης δεν ήταν ηλεκτροφόρος!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share