Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Τραγικό! Ελέφαντας έπεσε στο τσίρκο ενώ εκτελούσε ένα κόλπο! Τότε οι υπόλοιποι ελέφαντες έκαναν...

Έτρεξαν για βοήθεια!

28 Ιανουαρίου 2020 16:30
Τραγικό! Ελέφαντας έπεσε στο τσίρκο ενώ εκτελούσε ένα κόλπο! Τότε οι υπόλοιποι ελέφαντες έκαναν...

Αυτό που συμβαίνει στο τσίρκο, η κακοποίηση και ο βασανισμός των ζώων εξαγριώνει τους ανθρώπους. Σε ένα τσίρκο στην Λευκορωσία, οι ελέφαντες είναι το αγαπημένο θέαμα του κοινού, και δεν σταματάνε να το βλέπουν παρά την γενική ευαισθητοποίηση.

Δεν είναι μόνο οι ελέφαντες που βασανίζονται στο τσίρκο, πολλοί παραμένουν αιχμάλωτοι, ενώ η στιγμή της απελευθέρωσης τους είναι λυτρωτική. Στην περίπτωση αυτή όταν ένα κόλπο πάει στραβά στο τσίρκο, δείτε τι έκαναν οι άλλοι ελέφαντες!Τρέχουν προς το πλευρό του φίλους τους και κάθονται στο πλευρό του, παρά την αναταραχή. Κανείς από το κοινό δεν χτύπησε, αν και ο ελέφαντας τραυματίστηκε ελαφρά.

Αφού γίνει καλά, δυστυχώς θα την υποχρεώσουν ξανά να δίνει παραστάσεις. Πολλά τσίρκα έχουν ευτυχώς ήδη απαγορεύσει τη χρήση ελεφάντων και αυτό το περιστατικό σιγουρεύει πως αυτό το τσίρκο θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί και να σταματήσει την βιαιότητα ενάντια στα ζώα.

Παρόλα αυτά το βίντεο είναι πραγματικό εκπληκτικό!

Μπήκαν στον ζωολογικό κήπο να καθαρίσουν όταν ο ελέφαντας άρπαξε την σκούπα και... Θα πάθετε πλάκα!

Οι ελέφαντες λατρεύουν ένα καλό μπάνιο αλλά στη λάσπη! Είναι ο τρόπος τους να χαλαρώνουν και να δροσίζονται. Αυτό που συνέβη στον ζωολογικό κήπο είναι όμως αδιανόητο!

Μερικές φορές, πρέπει να κάνουν καθαριστούν κατάλληλα, όσο και αν δε τους αρέσει, για να φύγει όλη η λάσπη και η σκόνη που μαζεύουν πάνω τους. Αυτό προσπάθησε να κάνει ένας υπάλληλος στο ζωολογικό κήπο Forth Worth στην Ιντιάνα, φέρνοντας μαζί του μια σκούπα. Οι ελέφαντες μπορούν να μας τρελάνουν με τις αυθόρμητες αντιδράσεις τους, όπως έκανε και ένας όταν έπεσε πάνω σε μια τουρίστρια!

Έτριβε λοιπόν την πλάτη του ελέφαντα, όταν το τεράστιο ζώο αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να καθαριστούν και άλλα μέρη του σώματός του!

Οι αγαθοί γίγαντες μπορούν να βιώσουν ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων, από αγανάκτηση μέχρι αγάπη και -προφανώς- χιούμορ!

Ελέφαντας πάει να ζευγαρώσει με την ελεφαντίνα όταν του συμβαίνει κάτι...που κανένας άνθρωπος δεν θα ήθελε!

Αυτός ο ελέφαντας προσπαθώντας να μπει σε αισθησιακή διάθεση και να ζευγαρώσει με την ελεφαντίνα του, έκανε ένα μοιραίο λάθος.

Έτσι όπως και ο ελέφαντας που έπεσε πάνω σε μια τουρίστρια, το ίδιο έπαθε και αυτός εδώ, που σωριάστηκε στο έδαφος. Ο άτυχος ελέφαντας, ντροπιάστηκε όταν ενώ προσπαθούσε να ζευγαρώσει με την αγαπημένη του, είχε μια στιγμή αδυναμίας, μια στιγμή που του ήρθε διάρροια.

Σοκαρισμένος από το κακό timing, ο ελέφαντας έπεσε κάτω, αφού ήταν εμφανές ότι οι περιπτύξεις δεν θα συνεχίζονταν…

Όλα αυτά έγιναν σε ζωολογικό κήπο της Νότιας Αφρικής.

Ο ελέφαντας προσπάθησε να προσποιηθεί ότι το περιστατικό δεν συνέβη, οπότε και αποπειράθηκε να ξαναπλησιάσει την ελεφαντίνα.

Αλλά η ελεφαντίνα είχε ξενερώσει απίστευτα, οπότε έκανε ό,τι θα έκανε και κάθε άλλη γυναίκα. Τον παράτησε και έφυγε.

Ο ελέφαντας δεν μπορεί ακόμα να το πιστέψει.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share