Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να καταγράψει τα σκυλιά. Όταν είδε τι έκαναν δάκρυσε από τα γέλια!

Απίθανοι οι μικροί μπελάδες!

24 Ιανουαρίου 2020 14:50
Τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να καταγράψει τα σκυλιά. Όταν είδε τι έκαναν δάκρυσε από τα γέλια!

Ένας άνδρας από την Αγγλία, έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι του για να δει τι κάνουν τα σκυλιά του, όταν λείπει. Όταν δείτε το βίντεο θα κλάψετε από τα γέλια.

Μετά τον άνδρα που έβαλε κάμερα για να δείξει τι κάνει ο σκύλος του κάθε πρωί, "έπεσε" στα χέρια μας ένα viral βίντεο από κάμερα που δείχνει δύο σκυλιά να τρέχουν μέσα στο σπίτι σαν... τρελά!

Ο λόγος για τον Πάμπλο και τον Γουίνστον, δύο αδέρφια που ποτέ δεν ξεμένουν από ενέργεια.

Ο ιδιοκτήτης των σκυλιών, άφησε μια κρυμμένη κάμερα στο σπίτι τους, στην Αγγλία για να δει τι κάνουν οι χαριτωμένοι μικροί μπελάδες του όταν είναι στην δουλειά. Δείτε την ξεκαρδιστική μέρα που πέρασαν στο σπίτι!

Δείτε το απίστευτο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά τι έκανε ο σκύλος τους όσο έλειπαν. Όταν είδαν, τα έχασαν!

Ένας άνδρας, τοποθέτησε κρυφή κάμερα για να δείξει στα αφεντικά, τι κάνει ο σκύλος τους, όσο εκείνοι λείπουν σε διακοπές.

Συγκεκριμένα, όταν οι ιδιοκτήτες του σκυλιού με το όνομα Skylar, πήγαν διακοπές, άφησαν τον Τζέιμς υπεύθυνο για τη φροντίδα του.

Ο Τζέιμς κινηματογράφησε τη Skylar, για να βλέπει τι κάνει μέσα στο σπίτι, όπως έκανε και ένας ιδιοκτήτης, ο οποίος έπαθε πλάκα όταν είδε τι κάνει ο σκύλος του πάνω στο κρεβάτι.

Ο Τζέιμς ονόμασε το βίντεο "ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου" και το έστειλε στους ιδιοκτήτες. Δείτε το:

Σκύλος κάνει τον αδέσποτο. Μόλις μάθετε τον λόγο θα κλάψετε από τα γέλια!

Ένας σκύλος κάνει κάθε βράδυ τον αδέσποτο για έναν απίστευτο λόγο! Θα δακρύσετε από τα γέλια όταν μάθετε!

Μετά τον τεμπέλη σκύλο που δεν σηκωνόταν από το πάρκο, τώρα έχουμε μια σκυλίτσα η οποία εθίστηκε στα... burger. Συγκεκριμένα, μια σκυλίτσα έφαγε για πρώτη φορά burger. Από τότε κάθε βράδυ φεύγει από το σπίτι της και παριστάνει το αδέσποτο έξω από ένα fast food για να φάει τζάμπα.

Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, πήγε έξω από το σημείο για να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook.

Απελπισμένη έγραψε "Αν δείτε τη σκυλίτσα μου σταματήστε να ταΐζετε τον χοντρό πισινό της, γιατί δεν ξέρει να συμπεριφέρεται και πηγαίνει συνέχεια στο μαγαζί και στήνεται με τις ώρες εκεί τα βράδια. Δεν είναι αδέσποτη. Απλά παριστάνει την αδέσποτη για να την ταΐζετε με τα burgers σας".

Η ιδιοκτήτρια μάλιστα απαθανάτισε τη σκηνή όπου κατευθύνεται με το αυτοκίνητό της για να την παραλάβει. Και βλέπουμε τη θλίψη της σκυλίτσας στο πρόσωπό της… Φυσικά, όλη η ιστορία έγινε vira!

σκύλος

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share