Τρίτη, 07 Απριλίου 2020

Καταγγελία βόμβα από τον Τάσο Δούση: "Πασίγνωστος ιδιοκτήτης μεγάλου εστιατορίου της Αθήνας κάνει απίστευτες αλητείες!"

"Περνάει όλη η κοσμική Αθήνα από εκεί και ο τύπος κλέβει τα tips των εργαζομένων και όχι μόνο"

23 Ιανουαρίου 2020 09:12
Καταγγελία βόμβα από τον Τάσο Δούση:

Μια τρομερή καταγγελία, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, έκανε ο Τάσος Δούσης για ιδιοκτήτη πασίγνωστου εστιατορίου της Αθήνας!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στην εξωτική Μπανγκόνκ μέσα από την εκπομπή του το Σάββατο, αναφέρθηκε στα όσα απίστευτα έχουν φτάσει στα αυτιά του για το "αφεντικό" μεγάλου εστιατορίου της Αθήνας, το οποίο ειδικεύεται στο ψάρι!

Ο Τάσος Δούσης όσα αποκαλύπτει είναι σοκαριστικά με απίστευτες αλητείες από τον ιδιοκτήτη του πασίγνωστου αυτού μαγαζιού! Από κλοπές σε εργαζομένους και πελάτες μέχρι και... αναγκαστικές ερωτικές σχέσεις με κορίτσια που εργάζονται για τον ίδιο!

Δείτε όλα όσα καταγγέλλει ο Τάσος Δούσης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Λαμπερός επώνυμος επιχειρηματίας απίθανος... τσιγκούνης"!

Μια τρομερή αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram! Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας που είναι απίθανος... τσιγκούνης;

Ο γνωστός εκδότης και δημοσιογράφος, ο οποίος ετοιμάζεται να μας μαγέψει με το ταξίδι του στην Μπανγκόνκ το ερχόμενο Σάββατο μέσα από την εκπομπή του στο Open, αναφέρθηκε στην μαρτυρία μιας στενής του φίλης, η οποία χώρισε από τον δεσμό της επειδή ο γνωστός επιχειρηματίας με τον οποίο ήταν μαζί ήταν απίστευτα τσιγκούνης!

Μάλιστα ο Τάσος Δούσης αναφέρθηκε και στα περιστατικά που πραγματικά είναι άνευ προηγουμένου! Προσοχή, όσοι έχετε τάσεις... τσιγκουνιάς μην πάρετε... ιδέες από όλα όσα αποκαλύπτει ο γνωστός εκδότης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Τάσος Δούσης: "Τα 3 χαρακτηριστικά ενός ηλίθιου! Γιατί είναι πιο επικίνδυνος από έναν κακοποιό;"

Αλήθειες περί... ηλιθίων είπε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, εξηγώντας για ποιο λόγο είναι πιο επικίνδυνοι από έναν κακοποιό!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος αύριο ετοιμάζεται να μας μαγέψει με το ταξίδι του στην Ταϊλάνδη μέσα από την συχνότητα του Open, αναφέρθηκε στους ηλίθιους που δυστυχώς έχουν περικυκλώσει την κοινωνία μας, εξηγώντας τα 3 χαρακτηριστικά τους!

Για ποιο λόγο μπορεί να είναι ένας ηλίθιος πιο επικίνδυνος από έναν ληστή;

Δείτε όσα ανέφερε ο Τάσος Δούσης στα παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share