Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άφησαν ένα κουτί δίπλα σε αυτές τις τίγρεις στον ζωολογικό κήπο...Η αντίδραση τους όταν το είδαν, σοκάρει!

Θα πάθετε πλάκα!

20 Ιανουαρίου 2020 12:11
Άφησαν ένα κουτί δίπλα σε αυτές τις τίγρεις στον ζωολογικό κήπο...Η αντίδραση τους όταν το είδαν, σοκάρει!

Ο υπάλληλος ενός ζωολογικού κήπου αποφάσισε να τοποθετήσει τεράστιες κούτες δίπλα σε τίγρεις, λεοπάρδαλεις και άλλες «άγριες γάτες».

Όλοι ξέρουμε ότι οι γάτες τρελένονται για τα κουτιά, τι συμβαίνει όμως με τις μεγάλες γάτες; Η αντίδραση τους θα σας εκπλήξει, όπως και η αντίδραση αυτής της τίγρης όταν πέταξαν στο κλουβί της μια κατσίκα!

Το αποτέλεσμα; Το μέγεθος δε μετράει! Οι γάτες – ανεξαρτήτου μεγέθους – πάντα θα αγαπάνε τα κουτιά!

Λευκή τίγρης άρπαξε από το λαιμό 20χρονο και τον κατασπάραξε...Η αντίδραση των ανθρώπων γύρω σοκάρει!

Μια σπάνια λευκή τίγρης αρπάζει από το λαιμό και περιφέρει στο χώρο της το κορμί του νεαρού άνδρα, που βρέθηκε για άγνωστο λόγο μέσα στο κλουβί της!

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από ένα από τα πιο ανατριχιαστικά δυστυχήματα σε ζωολογικό κήπο. Να σημειώσουμε ότι η λευκή τίγρης είναι εξαιρετικά σπάνια, και μάλιστα έχει ζευγαρώσει με λευκό λιοντάρι. Όπως φαντάζεστε το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό!

Ο νεαρός άνδρας, η ηλικία του οποίου δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί με τον επικεφαλής των ερευνών να ανακοινώνει μόνο το όνομά του - Μακσούντ - βρέθηκε στο έλεος του μεγάλου αιλουροειδούς στο ζωολογικό κήπο στο Νέο Δελχί.

Ειδικοί αναφέρουν ότι η τίγρης δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να συμπεριφερθεί ως τίγρης. «Ένα άγνωστο αντικείμενο βρέθηκε στο χώρο της... Είναι ένα ζώο σε αιχμαλωσία. Σίγουρα δεν φταίει το ζώο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπελίντα Ράιτ, η οποία επί σειρά ετών δίνει μάχη για τη σωτηρία του σπάνιου αυτού ζώου.

Η τίγρης, μέσα σε δευτερόλεπτα επιτέθηκε στο αγόρι. Οι μαρτυρίες όσων βρίσκονταν εκεί είναι ανατριχιαστικές: Η τίγρης τον άρπαξε από το λαιμό ενώ όσοι παρακολουθούσαν ούρλιαζαν και πετούσαν ό, τι κρατούσαν για να αποτρέψουν στο θηρίο να ολοκληρώσει το έργο του, όμως ήταν πολύ αργά.

«Υπέφερε στα σαγόνια της τίγρης για 10-15 λεπτά πριν σκοτωθεί» είπαν αυτόπτες μάρτυρες στα τηλεοπτικά δίκτυα «αλλά κανείς δεν τον βοηθούσε».

«Η τίγρης τον έπιασε από το λαιμό και τον έσερνε πέρα-δώθε. Μετά τον άφησε για λίγο, πριν ξαναγυρίσει και τον πάρει πάλι από το λαιμό για να τον πάει στην άλλη πλευρά του κλουβιού», λέει κάποιος άλλος.

Η τίγρης βλέπει ένα ελαφάκι. Η αντίδρασή της; Θα τρίβετε τα μάτια σας!

Θα τρίβετε τα μάτια σας, μόλις δείτε πως αντέδρασε μια τίγρης όταν είδε ένα ελαφάκι.

Οι τίγρεις είναι ανάμεσα στα πιο τρομακτικά ζώα της ζούγκλας. Έχουν δυνατά και άγρια σωματικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά, ενώ μάλιστα πριν λίγες ημέρες, μάθαμε και για μια τίγρη, η οποία κατασπάραξε έναν άνδρα μπροστά στην γυναίκα και το παιδί του!

Ένας φωτογράφος, ήταν μάρτυρας, όταν μια τίγρης συνάντησε ένα ελαφάκι. Μόλις είδε το περιστατικό τράβηξε βίντεο.

Όπως θα δείτε και μόνοι σας, το μόνο που ήθελε η τίγρης είναι να παίξει με το φιλαράκι της. Ο φωτογράφος λέει ότι είναι πιθανό η τίγρης να έχει μπερδέψει το ελαφάκι για παιδί της.

Δείτε το βίντεο:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share