Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Γιγάντια τίγρης εναντίον μανιασμένης αρκούδας! Επική μάχη μέχρι θανάτου!

Ο νόμος της άγριας φύσης!

31 Δεκεμβρίου 2019 12:00
Γιγάντια τίγρης εναντίον μανιασμένης αρκούδας! Επική μάχη μέχρι θανάτου!

Η κάμερα κατέγραψε την επική μάχη ανάμεσα σε μία γιγάντια τίγρη και μία μανιασμένη αρκούδα για το ποια θα κυριαρχήσει στην περιοχή. Μια πολική αρκούδα βρίσκει ένα μικρό σκύλο και αντί να του επιτεθεί δείτε τι έκανε...

Τι συμβαίνει όμως όταν συναντηθούν δύο υπεραρπακτικά όπως τα προαναφερθέντα; Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάποιο από τα δύο πίσω;

Δείτε το βίντεο:

50 πεινασμένες αρκούδες εισέβαλαν σε.. χωριό! (Video)

undefined

50 πεινασμένες πολικές αρκούδες εισέβαλαν σε χωριό στην ανατολική Ρωσία σκορπώντας τον τρόμο και τον πανικό στους 500 περίπου κατοίκους, με παρόμοιο περιστατικό να είχες γίνει πριν λίγες μέρες, όταν αρκούδα άνοιξε την πόρτα ενός SUV!

Σύμφωνα με την WWF οι αρκούδες έψαχναν για φαγητό και ήδη οι κάτοικοι αποφάσισαν να λαμβάνουν μέτρα για την ασφαλή διακίνησή τους.

Δημιούργησαν ομάδες ασφαλείας οι οποίες φροντίζουν για την ασφαλή μετάβαση των παιδιών από και προς τα σχολεία τους ενώ κάποιες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί έχουν ακυρωθεί.

Η περιβαλλοντική οργάνωση επισημαίνει πάντως ότι οι "εμφανίσεις" τους θα είναι ολοένα και πιο συχνές λόγω της κλιματικής αλλαγής.

«Σχεδόν όλες οι αρκούδες είναι αδύνατες. Ανάμεσά τους υπάρχουν και ενήλικες αλλά και μωρά με τις μητέρες τους» δήλωσε η επικεφαλής των ομάδων ασφαλείας.

Επιστήμονας της WWF εξήγησε ότι αν υπάρχει αρκετός πάγος τότε οι αρκούδες θα ταξιδέψουν βορειότερα για να κυνηγήσουν φώκιες.

"Μέχρι, όμως, ο πάγος να γίνει πιο παχύς θα μένουν στην ίδια περιοχή και θα επισκέπτονται το χωριό τόσο από περιέργεια όσο και λόγω πείνας".

5χρονος πηδάει στον αέρα μαζί με μια αρκούδα! Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα... (Video)

undefined

Ένας 5χρονος άρχισε να χοροπηδάει μπροστά από το διαχωριστικό τζάμι που τον χώριζε από την αρκούδα, ελπίζοντας ότι θα της τραβήξει την προσοχή. Δείτε μία αρκούδα να ανοίγει την πόρτα του SUV! Λίγο μετά... συμβαίνει κάτι απίστευτο! (Video)

Το παιδί τράβηξε την προσοχή της αρκούδας και συνέχισε να χοροπηδάει από την χαρά του. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η αρκούδα άρχισε να μιμείται τις κινήσεις του.

Προς έκπληξη όλων το ανορθόδοξο δίδυμο συνέχισε να πηδάει στον αέρα συγχρονισμένο. Κάποια στιγμή γύρισε και κοίταξε τον μπαμπά του χαμογελώντας χαρούμενος.

Δείτε το βίντεο:

Αρκούδα σκαρφαλώνει τα συρματοπλέγματα για να περάσει την Εγνατία Οδό! (Video)

undefined

Ένα θέαμα άνευ προηγουμένου είδαν όσοι έτυχαν να περάσουν από την Εγνατία Οδό και πραγματικά τρομοκρατήθηκαν. Μια αρκούδα πάλευε να περάσει τα συρματοπλέγματα ώστε να βρεθεί από την απέναντι μεριά του δρόμου. Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά είναι παράλληλα και λίγο επικίνδυνο!

Δείτε επίσης: Τρόμος σε τσίρκο: Αρκούδα επιτέθηκε στον θηριοδαμαστή! (Video)

Μια αρκούδα προσπάθησε να περάσει τα προστατευτικά σύρματα και να διασχίσει τον δρόμο, στο ύψος της Κοζάνης. Δεν έχει γίνει γνωστό αν η αρκούδα τα κατάφερε.

Δυστυχώς πολλές αρκούδες τραυματίζονται θανάσιμα στην προσπάθειά τους να διασχίσουν την Εγνατία Οδό.

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share