Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

Γαλοπούλες χορεύουν μυστηριώδη χορό γύρω από γάτα... Ο λόγος; Θα σε ανατριχιάσει!

Δεν θα το πιστεύετε!

14 Δεκεμβρίου 2019 20:30
Γαλοπούλες χορεύουν μυστηριώδη χορό γύρω από γάτα... Ο λόγος; Θα σε ανατριχιάσει!
Follow us on Google News

Ένα περίεργο περιστατικό καατγράφηκε από μια κάμερα, στο οποίο μπορούμε να δούμε αγέλη από γαλοπούλες να χορεύουν έναν μυστηριώδη χορό γύρω από μια...νεκρή γάτα!

Οι γαλοπούλες αντιλήφθηκαν σαν απειλή την γάτα και δεν έχουν και άδικο. Οι γάτες σας φαίνονται γλυκές και όμορφες; Υπάχρει μια που είναι η πιο επικίνδυνη γάτα σε όλο τον κόσμο! Μπορεί να μην ήταν όμως αυτή.

Ο λόγος παραμένει ανεξήγητος, ή απλά πρόκειται για την μαγεία της φύσης. Πολλοί είναι αυτοί που υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα τελετουργικό και ότι προσπαθούν να αναστήσουν την νεκρή γάτα.

Ο ειδικός στις γαλοπούλες, Ντέιβιντ Σκαρπίτι τόνισε ότι πιθανότατα οι γαλοπούλες ήθελαν να διαπιστώσουν αν ο «εχθρός» είναι ακόμη ζωντανός. Όπως εξήγησε αυτό που στην πραγματικότητα συνέβη ήταν ένας από τους ηγέτες του κοπαδιού να ξεκίνησε να περιφέρεται γύρω από τη γάτα και ο υπόλοιπες ακολούθησαν, καθώς οι γαλοπούλες έχουν την τάση να ακολουθούν τον ηγέτη του κοπαδιού. Στόχο είχαν να προειδοποιήσουν για τον εχθρό, αν είναι ακόμα ζωντανός!

Όλοι νομίζουν ότι είναι μια απλή γάτα. Όταν δουν τι κάνει μένουν... άφωνοι!

Το Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται μια γάτα! Όλοι νομίζουν ότι είναι ήσυχη, ωστόσο η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους.

Είναι ίσως από τα πιο έξυπνα πλάσματα στον πλανήτη -όπως και η διάσημη γάτα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου-ή ο ιδιοκτήτης της έκανε καλή δουλειά στην εκπαίδευση της.

Ο λόγος για την Λιόρα, την πιο ταλαντούχα γάτα, η οποία μπορεί να υπακούσει σε όλες τις εντολές του αφεντικού της, να κολλήσει "πέντε" ακόμα και να μιλήσει. Μάλιστα αναφέρουν ότι μοιάζει και με... σκύλο!

Κάθε φορά που εκτελεί ένα κόλπο, ο ιδιοκτήτης της, Τζέικ Μουτς, παίζει ένα αστείο τραγούδι πίσω από την κάμερα. Ο ίδιος, ξεκίνησε να την εκπαιδεύει από όταν ήταν μόλις 19 μηνών στην πόλη Μάρτον, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Δείτε μερικές στιγμές από την εκπαίδευση της μόνο στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρι πλησιάζει αυτή την γάτα στο παράθυρο! Δευτερόλεπτα μετά γίνεται αυτό που δεν φαντάζεστε!

Μόλις δείτε τι συμβαίνει όταν αυτό το λιοντάρι πλησιάζει στο παράθυρο την γάτα θα κλάψετε! Δεν γίνεται...

Συγκεκριμένα ο βουνίσιο λιοντάρι που είναι γνωστό και ως puma ή cougar και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα στην Αμερική πίσω από το Jaguar. Βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με κανονικό λιοντάρι, το οποίο σε οποιαδήποτε μάχη βγαίνει νικητής, όπως και κόντρα σε γκνου!

Θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει όλο το δυτικό ημισφαίριο αλλά η παρέμβαση των ανθρώπων τα έχει κάνει να μειωθούν σημαντικά.

Συνήθως είναι πιο δεμένα με τις εξημερωμένες γάτες παρά με τα άλλα αιλουροειδή. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια γάτα να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο λιοντάρι σε μια επίδειξη θάρρους.

Η μικρή γάτα παραμένει ακλόνητη δείχνοντας την κυριαρχία της και χωρίς να αποσπάτε η προσοχή της ενώ το λιοντάρι μοιάζει απορροφημένο και είναι προφανές ότι θέλει να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού. Η εμφάνιση των ανθρώπων το έκαναν τελικά να υποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα κλάψετε από τα γέλια:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share