Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

Αδέσποτη γάτα επιτίθεται μόνο σε άνδρες! (Video)

Τρόμος!

13 Δεκεμβρίου 2019 23:47
Αδέσποτη γάτα επιτίθεται μόνο σε άνδρες! (Video)

Μία γάτα έχει σκορπίσει τον τρόμο στα στενά της Κωνσταντινούπολης, αφού παραφυλάει σε μία γωνία κι επιτίθεται σε περαστικούς! Ωστόσο, θλίψη προκάλεσε στον κόσμο των social media ο θάνατος της πιο διάσημης γάτας!

Όχι όλους όμως, αφού δεν πειράζει γυναίκες και παιδιά, παρά μόνο άντρες και σκύλους, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί μέσω υλικού από την CCTV!

Απίστευτο: Εργάτης σώζει γατάκι με...φιλί της ζωής! (Video)

"Αντίκρισμα" είχε για τον Μετίν Κεσκίν, η εκπαίδευση και τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών που είχε παρακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, καθώς χάρη σ' αυτά κατάφερε να διασώσει από πλημμυρισμένη περιοχή της Κωνσταντινούπολης ένα μικρό γατάκι, που βρήκε μαζί με συναδέλφους του, αναίσθητο.

Το μικρό γατάκι είχαν παρασύρει τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν συνοικίες της Κωνσταντινούπολης και όταν το εντόπισαν ο Μετίν και οι συνάδελφοί του, εργαζόμενοι σε έργα οδοποιίας, πίστευαν ότι οι ελπίδες για να κρατηθεί στη ζωή ήταν ελάχιστες. Όμως, η πίστη για τη ζωή επικράτησε και έτσι, ο Μετίν Κεσκίν έδωσε στο γατάκι τις πρώτες βοήθειες, επιχειρώντας κάθε δυνατή "προσέγγιση", από το "φιλί της ζωής" μέχρι και μαλάξεις στο σώμα για να επανέλθει.

"Όταν το πήραμε για πρώτη φορά στα χέρια μας ήταν ακίνητο και αναίσθητο, δεν έκανε κανέναν ήχο" δήλωσε ο Μετίν Κεσκίν, προσθέτοντας ότι πλέον "είναι ένα υγιές γατάκι", για το οποίο αναζητούν όνομα.

"Κάναμε το καθήκον μας και είμαστε χαρούμενοι", είπε ο κ. Κεσκίν, ενώ ο κτηνίατρος Μεβλούτ Μαϊταλμάν που το εξέτασε , ανέφερε πως πλέον το μικρό γατάκι είναι απόλυτα υγιές και μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη του Κεσκίν και της ομάδας που το έσωσε.

Όλοι νομίζουν ότι είναι μια απλή γάτα. Όταν δουν τι κάνει μένουν... άφωνοι!

Το Athensmagazine.gr, βρήκε για εσάς ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται μια γάτα! Όλοι νομίζουν ότι είναι ήσυχη, ωστόσο η συνέχεια θα σας αφήσει άφωνους.

Είναι ίσως από τα πιο έξυπνα πλάσματα στον πλανήτη -όπως και η διάσημη γάτα που έκανε τον γύρο του διαδικτύου-ή ο ιδιοκτήτης της έκανε καλή δουλειά στην εκπαίδευση της.

Ο λόγος για την Λιόρα, την πιο ταλαντούχα γάτα, η οποία μπορεί να υπακούσει σε όλες τις εντολές του αφεντικού της, να κολλήσει "πέντε" ακόμα και να μιλήσει. Μάλιστα αναφέρουν ότι μοιάζει και με... σκύλο!

Κάθε φορά που εκτελεί ένα κόλπο, ο ιδιοκτήτης της, Τζέικ Μουτς, παίζει ένα αστείο τραγούδι πίσω από την κάμερα. Ο ίδιος, ξεκίνησε να την εκπαιδεύει από όταν ήταν μόλις 19 μηνών στην πόλη Μάρτον, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Δείτε μερικές στιγμές από την εκπαίδευση της μόνο στο Athensmagazine.gr:

Λιοντάρι πλησιάζει αυτή την γάτα στο παράθυρο! Δευτερόλεπτα μετά γίνεται αυτό που δεν φαντάζεστε!

Μόλις δείτε τι συμβαίνει όταν αυτό το λιοντάρι πλησιάζει στο παράθυρο την γάτα θα κλάψετε! Δεν γίνεται...

Συγκεκριμένα ο βουνίσιο λιοντάρι που είναι γνωστό και ως puma ή cougar και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη γάτα στην Αμερική πίσω από το Jaguar. Βέβαια δεν μπορεί να συγκριθεί με κανονικό λιοντάρι, το οποίο σε οποιαδήποτε μάχη βγαίνει νικητής, όπως και κόντρα σε γκνου!

Θα μπορούσαν να έχουν καταλάβει όλο το δυτικό ημισφαίριο αλλά η παρέμβαση των ανθρώπων τα έχει κάνει να μειωθούν σημαντικά.

Συνήθως είναι πιο δεμένα με τις εξημερωμένες γάτες παρά με τα άλλα αιλουροειδή. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε μια γάτα να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο λιοντάρι σε μια επίδειξη θάρρους.

Η μικρή γάτα παραμένει ακλόνητη δείχνοντας την κυριαρχία της και χωρίς να αποσπάτε η προσοχή της ενώ το λιοντάρι μοιάζει απορροφημένο και είναι προφανές ότι θέλει να μπει στο εσωτερικό του σπιτιού. Η εμφάνιση των ανθρώπων το έκαναν τελικά να υποχωρήσει.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr και θα κλάψετε από τα γέλια:


 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share