Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηλικιωμένος χτενίζει με αγάπη τα μαλλιά της ετοιμοθάνατης γυναίκας του...Το βίντεο ραγίζει καρδιές!

Την φροντίζει μέχρι την τελευταία στιγμή!

14 Δεκεμβρίου 2019 18:50
Ηλικιωμένος χτενίζει με αγάπη τα μαλλιά της ετοιμοθάνατης γυναίκας του...Το βίντεο ραγίζει καρδιές!

Σπαράζει καρδιές το βίντεο με έναν ηλικιωμένο άντρα που ενώ χτένιζε τα μαλλιά της άρρωστης γυναίκας του έλεγε: «Συνήθιζες να μου χτενίζεις τα μαλλιά, αλλά εγώ ποτέ ξανά δεν έχω χτενίσει τα δικά σου, Νέλι»! Η γιαγιά φαίνεται να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και ο άντρα της, το έχει αντιληφθεί!

Η αγάπη ανάμεσα τους είναι αληθινή και αποδεικνύουν ότι υπάρχει στα αλήθεια ανθρωπιά εκεί έξω. Το ίδιο συγκινεί και η ιστορία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων, που ζει αβοήθητο σε προαύλιο εκκλησίας στον Κεραμεικό. Ο ένας έχει τον άλλο, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές!

Δάκρυα προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφορεί και δείχνει έναν ηλικιωμένο άντρα να χτενίζει με μεγάλη φροντίδα και αγάπη τα μαλλιά της συζύγου του, ενώ εκείνη βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου.

Στο βίντεο ο άντρας έχει γείρει πάνω από το προσκέφαλο της γυναίκας του και με μια χτένα της φτιάχνει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα ακούγεται να της μιλά σε έναν πολύ τρυφερό και γλυκό τόνο.

Η φράση που ακούγεται να της λέει είναι και που κάνει ακόμη πιο συγκινητικό το στιγμιότυπο. «Συνήθιζες να μου χτενίζεις τα μαλλιά, αλλά εγώ ποτέ ξανά δεν έχω χτενίσει τα δικά σου, Νέλι.

Ξέρεις αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό», λέει ο άντρας, φτιάχνοντας απαλά την ίδια στιγμή μια τούφα στα μαλλιά της συζύγου του.

Λίγο αργότερα την ρωτά αν της τραβά τα μαλλιά κατά λάθος καθώς την χτενίζει και την πονά κι εκείνη του κάνει νόημα πως όχι.

Επίσης ρωτά αυτόν που τραβούσε το βίντεο αν τα μαλλιά της Νέλι δείχνουν καλύτερα τώρα που της τα χτένισε.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, που είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, έχει τα μάτια της κλειστά και φαίνεται αρκετά άρρωστη αλλά απολαμβάνει την φροντίδα του, έστω και για τελευταία φορά!

Μαθητές έκαναν έκπληξη για τα Χριστούγεννα στον παλιό τους δάσκαλο! Η αντίδραση του θα σας συγκινήσει!

Ένας μοναχικός συνταξιούχος έπεσε στα δάκρυα χθες το βράδυ όταν οι μαθητές του έφεραν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και τραγουδούσαν την "Άγια Νύχτα" στην πόρτα του σπιτιού του. Έτσι γιόρτασε και εκείνος τα Χριστούγεννα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω!

Άλλη μια συγκινητική ιστορία Χριστουγέννων, έχει να κάνει με ένα αγόρι που έπασχε από καρκίνο. Την μαγεία των Χριστουγέννων πρέπει να την βιώνουν όλοι, και μια ολόκληρη γειτονιά τα έφερε πρόωρα για χάρη του! Η ιστορία με τον ηλικιωμένο που δεν ένιωθε μοναχικά τα Χριστούγεννα ραγίζει καρδιές.

Ο Τέρρενς, 78 ετών, ένιωσε μια εορταστική ευθυμία στο σπίτι του στο Oldham, Greater Manchester, από τους οικοδεσπότες του BBC Breakfast Νταν Γουόλκερ και τους μαθητές του Oldham College.

Τον επισκέφτηκαν αφού αφηγήθηκε νωρίτερα σε τηλεοτπική εκπομπή πως αγωνίζεται με τη μοναξιά και δεν είχε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι.

Ο κ. Γουόλκερ τον εξέπληξε στην μπροστινή πόρτα και του μίλησε πριν φωνάξει τέσσερις φοιτητές από το κοντινό κολέγιο, ένας από τους οποίους μετέφερε το δέντρο.

Ο Τέρενς σηκώθηκε από την καρέκλα του για να πει γεια, αλλά ξέσπασε σε κλάματα και δάκρυα καθώς τους χαιρέτησε ξεχωριστά και έπρεπε να βγάλει ένα χαρτομάντηλο από την τσέπη του καθώς τον παρηγορούσαν.

Αφού οι μαθητές τελείωσαν τη διακόσμηση του δέντρου, ο κ. Γουόλκερ τον πήγε στη μπροστινή του πόρτα όπου η χορωδία του κολλεγίου τραγουδούσε την Άγια Νύχτα, κάτι που τον έκανε και πάλι να κλάψει.

Ο Τέρενς δήλωσε στο BBC Breakfast: "Αυτό που συνέβαινε ήταν ότι την Ημέρα των Χριστουγέννων πήγαινα στην μητέρα γιατί πάντα έφτιαχνα ένα γεύμα γι 'αυτήν".

«Πάντα της έπαιρνα μικρά πράγματα, όπως τα τσιγάρα και όλα αυτά, και τα μάζευα όλα τα Χριστούγεννα και τα βάζα σε μια μαξιλαροθήκη για εκείνη".

Δείτε στο Athensmagazine.gr το συγκινητικό βίντεο!

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share