Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

"Πως μπορείς να καταστρέψεις την ζωή σου σε 20 δευτερόλεπτα;" - Ο Τάσος Δούσης προειδοποιεί!

Μην αντιδράς ποτέ εν βρασμώ ψυχής!

10 Δεκεμβρίου 2019 12:53
Follow us on Google News

Ένα βίντεο για το πως μπορεί από το πουθενά να καταστρέψεις όλη σου την ζωή ανέβασε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος με την ευκαιρία σάρωσε με την εκπομπή του Εικόνες στο Open το Σάββατο, ανέφερε μια προσωπική ιστορία ενός φίλος του, ο οποίος από το πουθενά πήγε να "σκοτώσει" την κοπέλα που μόλις είχαν χωρίσει!

Ο Τάσος Δούσης με αφορμή το περιστατικό αυτό αναφέρει πως κανείς δεν πρέπει να αντιδράει εν βρασμώ ψυχής! Και αυτό γιατί για δύο πράγματα δεν πρέπει να θυμώνει ποτέ κανείς: Γι' αυτό που μπορεί να διορθώσει και γι' αυτό που δεν μπορεί να διορθώσει!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

"Εγώ για εσένα μπορώ να φάω και σφαίρα": Ο Τάσος Δούσης υποκλίνεται στην μεγαλύτερη καρδιά της ελληνικής τηλεόρασης!

Για το party του You, κορυφαίου lifestyle περιοδικού στην Ελλάδα που έκλεισε 6 χρόνια λαμπερής παρουσίας αναφέρθηκε ο Τάσος Δούσης στο προφίλ του στο Instagram!

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης μίλησε για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν στην lifestyle επικαιρότητα και αναφέρθηκε σε ένα τρομερό περιαστικό, αποθεώνοντας την μεγαλύτερη καρδιά της ελληνικής τηλεόρασης!

Ποια είναι αυτή; Η Φαίη Σκορδά! Η λαμπερή παρουσιάστρια, παρότι έχει διαβάσει τα "χίλια μύρια όσα" από το site του ομίλου Youweekly.gr και παρότι βρίσκεται σε ανταγωνιστική ιστοσελίδα δεν κράτησε κακία στον Τάσο Δούση και έδωσε το παρόν, κλέβοντας μάλιστα την παράσταση με την παρουσία της!

Φυσικά και ο Τάσος Δούσης δεν μπορούσε παρά να μην αναφερθεί στο μεγαλείο καρδιάς της Φαίης Σκορδά!

Δείτε το απόσπασμα στα βίντεο που ακολουθούν στο Athensmagazine.gr:

 

Videos

Ροή ειδήσεων

Share